• LV Articles
  • Jaunumi
  • Bloga ieraksts
  • 25.02.2024
  • 263 skatījumi

Kopā ar "Ceļā uz mājām" 4. sezonā

Kur dzīve saldāka — laukos vai pilsētā? Kā atrast īsto zemes pleķi? Un kādas ir NORMĀLAS kvadrātmetru cenas? To visu un vairāk izzinām podkāstā "Ceļā uz mājām".

1. jaunās sezonas epizodē viesojas Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūta pētniece inženierzinātņu doktore Ruta Vanaga.
🪴 Ruta meklē atbildes uz mums visiem tik ļoti būtiskajiem energoefektivitātes jautājumiem raugoties dabā, tās procesos un tās principus ievieš jaunās tehnoloģijās.
🎧 Klausies radiotev.lv un Spotify!
 
2. epizode - Kā izvērtēt īpašuma apdrošināšanas polises atbilstību tavam mājoklim un dzīvesveidam? Kas ir apdrošinātāja un kas - īpašnieka atbildība veiksmīgi apdrošinātam īpašumam? Stāsta Dainis Stikuts. 

3. epizode - Apvienība "Pilsēta cilvēkiem" radusies 2016. gada janvārī ar mērķi veicināt labas pilsētvides ieviešanu Rīgā un citās Latvijas pilsētās. Sarunā ar Rūdolfu un Bruni Mārtiņu iedrošinām ikvienu no mums aizdomāties kā mēs katrs varam uzlabot vidi, kurā dzīvojam.

4. epizode - Kā izplānot ērtu, funkcionālu un modernu virtuvi? Stāsta Roberts no ARENS
 
5. epizode - Modris dzīvo Birzgalē, viņam ir 28 gadi un jau 4. gadu viņš saimnieko pats savā saimniecībā - audzē putnus un pārdod olas. Kā tas notiek vari redzēt Modra IG profilā - modra.olas