• LV Articles
  • Jaunumi
  • 15.04.2019

"Green City" projektā Purvciemā lielākā daļa dzīvokļu izpārdoti; top otrā māja

Liela daļa rīdzinieku par savu dzīvesvietu sauc tieši Purvciemu, kuru iemīļojuši kā ērtu rajonu ikdienas gaitām un dzīvošanai šeit redz daudz priekšrocību. Arī tie, kas jau kādu laiku lūkojas Purvciema virzienā, meklējot mājokli jaunajā projektā, kuru līdz šim apkaimē ir bijuši gaužām maz, ir sagaidījuši kvalitatīvu un mūsdienu cilvēka prasībām atbilstošu piedāvājumu - "Green City" mājokļu projektu Stirnu ielā 38B.

Martā spāru svētkus svinēja projekta pirmā māja un ekspluatācijā to nodos šā gada otrajā pusē. Šobrīd arī sākti būvniecības darbi, lai taptu otrā māja. Jāņem vērā, ka vairāk kā puse dzīvokļu pirmajā mājā ir rezervēti, tāpec projekta attīstītāji "YIT LATVIJA" drīzumā izsludinās mājokļu rezervāciju arī jaunākajā ēkā. 

Dzīvojamās ēkas būs mūsdienīgas, ērtas un mājīgas celtnes, kur kopumā būs pieejami 188 vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar racionāliem plānojumiem un pilnu apdari. Plašie trīs un četru istabu dzīvokļi būs piemēroti ģimenēm vai tiem, kuri vēlas tādu veidot. Par pieejamām cenām piedāvājumā būs arī dzīvokļi ar kompaktākām platībām. 

Šajā projektā īpaši domāts par apkārtējās teritorijas labiekārtošanu un apzaļumošanu, kā arī atpūtas zonas izveidi, kas Purvciema apkārtējai videi būs liels pienesums. Iekšpagalmā tiks ierīkots sporta laukums ar basketbola grozu un mazāko bērnu priekam - rotaļu laukums ar kvalitatīvām un drošām iekārtām. 

Svarīgi, ka turpat pie dzīvojamām ēkām būs pieejamas auto stāvvietas, kuras varēs atsevišķi iegādāties. Auto varēs novietot gan pazemes stāvvietā, gan virszemē - iekšpagalmā. Iedzīvotājiem būs iespēja iegādāties arī personīgās noliktavu telpas mantu glabāšanai. 

Ēkām, kuru projekta autors ir "Jākobsonu mākslas darbnīca", izvēlēta vieta ar ļoti attīstītu infrastruktūru. Tuvumā ir gan skolas un pirmsskolas izglītības iestādes, gan lielveikali. Lai nokļūtu pilsētas centrā, pieejama ērta transporta satiksme - autobusi, trolejbusi un minibusi. Arī ārpus projekta teritorijas netrūkst zaļuma, kas projekta atrašanās vietu padara īpaši patīkamu un pievilcīgu dzīvošanai. Piemēram, netālu ir Biķernieku mežs, kur varēs doties relaksējošās pastaigās. 

Par Green City. 

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv