• LV Articles
  • Jaunumi
  • 05.09.2019

Jaunos dzīvokļu īpašniekus gaida „Dzirciema nams”

SIA „YIT LATVIJA” ir nodevusi ekspluatācijā dzīvokļus jaunā projektā „Dzirciema nams”, kas uzbūvēts Rīgā, Eiženijas ielā 17.

Ēku, kas izceļas ar augstu energoefektivitāti, veido divi četru un piecu stāvu korpusi, kuros atrodas 70 divu, trīs, četru un piecu istabu dzīvokļi 39,4 līdz 95,4 kvadrātmetru platībā. Mājokļi ir ar pilnu iekšējo apdari. Divu un trīs istabu dzīvokļiem paredzēti dažādi plānojumi, lai ikviens jaunais iemītnieks varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko un atbilstošāko dzīvokli.

Pašlaik „Dzirciema namā” vēl ir pieejami 29 dzīvokļi, kurus var iegādāties jaunie īpašnieki.

„„Dzirciema nams” ir uzbūvēts klusajā Eiženijas ielā, zaļā Rīgas apkaimē, kur netālu atrodas vairāki pilsētas parki, kas ir lieliskas pastaigu vietas. Šis jaunais projekts kā nākamā dzīves vieta ir sevišķi pievilcīgs ģimenēm ar bērniem, taču dzīvokļu pārdošanas rezultāti liecina, ka īpašumus iegādājas dažāda vecuma cilvēki gan ar, gan bez ģimenēm,” saka „YIT LATVIJA”’ valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

„Dzirciema namam” ir labiekārtots un apzaļumots pagalms, bet iemītnieku ērtībām pieejami lifti, pazemes autostāvvietas un noliktavu telpas. Dzīvokļu cenas jaunajā projektā ir no 1704 eiro par kvadrātmetru.

„Dzirciema nama” projekta autors ir „Jākobsonu mākslas darbnīcas” arhitekts Ivars Jākobsons, bet autoruzraudzību veica un būvprojekta vadību pārņēma SIA „1.618” arhitekte Inga Stakione-Līdaka. Būvnieks un projekta attīstītājs ir SIA „YIT LATVIJA”.

Par „YIT”
„YIT" ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā un ceļu būves darbu veikšanā. Kopā ar klientiem mūsu 10 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 11 valstīs: Somijā, Krievijā, Skandināvijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. 2018. gada 1. februārī apvienojoties diviem Somijas uzņēmumiem ar vairāk nekā simt gadu ilgu pieredzi būvniecībā - YIT un Lemminkäinen, ir izveidots jaunais YIT. Mūsu atzītie ienākumi 2017. gadā pārsniedza 3,8 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy. www.yitgroup.com