• LV Articles
  • Jaunumi
  • 12.02.2020

Iegādājoties 2-istabu dzīvokli "Green City", dāvanā - dizaina projekts

Izvēloties jaunu mājokli, jāņem vērā vairāki svarīgi faktori, piemēram, atrašanās vieta, mājokļa plānojums un apkārtējā vide, kas ilgtermiņā var izrādīties teju tikpat svarīga kā pats mājoklis. Gudra izvēle būs tie jaunie projekti, kas var nodrošināt visu šo faktoru kopumu. Šādi mājokļi pieejami arī vienā no pieprasītākajiem rajoniem pilsētā - Purvciemā, kur dinamiskiem pilsētniekiem, aktīva un zaļa dzīvesveida piekritējiem vēl ir iespēja iegādāties kādu no 11 brīvajiem divu istabu dzīvokļiem projekta "Green City" pirmajā mājā.

Šobrīd īpašs piedāvājums ir projekta jauno mājokļu iekārtošanai - iegādājoties kādu no divu istabu dzīvokļiem, bez maksas būs iespēja saņemt dizainera konsultāciju. Piedāvājumā iekļauts - tikšanās/ konsultācija ar "YIT LATVIJA" dizaina speciālisti, dizaina projekts (vizualizācijas un rasējumi, izstrādāts konkrēta plānojuma dzīvoklim), kā arī piegādātāju un ražotāju piedāvājumi.* Šī būs laba iespēja funkcionālos plānojumus izmantot maksimāli efektīvi un padarīt jaunās mājas arī vizuāli/ dizainiski unikālas un pievilcīgas. 

Vērtējot projekta atrašanās vietu, apkārtējo infrastruktūru un vidi, jāuzsver, ka Purvciema iedzīvotājiem ir nodrošinātas maksimāli ērtas ikdienas gaitas arī neizmantojot personīgo auto, jo pieejamas visnotaļ daudzveidīgas sabiedriskā transporta iespējas (autobusi, trolejbusi un minibusi), savukārt "Green City" projekta attīstītāji parūpējušies par apkārtējās teritorijas labiekārtošanu un apzaļumošanu, kā arī atpūtas zonas izveidi - māju iedzīvotājiem pieejams iekšpagalmā ierīkotais sporta laukums ar basketbola grozu, bet mazāko bērnu priekam - rotaļu laukums ar kvalitatīvām un drošām iekārtām.   

Arī ārpus projekta teritorijas netrūkst zaļuma, kas projekta atrašanās vietu padara īpaši patīkamu un pievilcīgu dzīvošanai. Piemēram, netālu ir Biķernieku mežs, kur varēs doties relaksējošās pastaigās. 

Projektu "Green City" šobrīd veido divas septiņu un astoņu stāvu mājas Upeņu ielā 19 un 21, kur kopumā būs pieejami 188 vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar pilnu apdari. Pašlaik notiek dzīvojamo māju kompleksa otrās ēkas būvniecība Upeņu ielā 21, un šo ēku paredzēts nodot ekspluatācijā šā gada otrajā pusē.
"Green City" projekta autors ir "Jākobsonu mākslas darbnīca". Pirmās ēkas projekta attīstīšanu veic "YIT" grupas uzņēmumi - nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "YIT LV Housing I" un būvnieks SIA "YIT LATVIJA". 

* "YIT LATVIJA" nenodrošina un nesedz izmaksas, kas saistītas ar dizaina projekta realizāciju. Piedāvājums spēkā jaunajiem klientiem no 22.01.2020. 

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv