• LV Articles
  • Jaunumi
  • 05.06.2021

Jaunais projekts “Safrāns“: būvniecības laikā pērc dzīvokli izdevīgāk!

Jau jūnija beigās gaidāmi Spāru svētki Purvciema jaunajam projektam “Safrāns“, tas nozīmē, ka noslēgumam tuvojas ēkas karkasa būvniecība. Darbiem raiti ritot uz priekšu, šobrīd dzīvokļu apdares izvēle vairs nav iespējama, taču joprojām pastāv varianti izvēlēties sev tīkamāko īpašumu, jo jaunajiem mājokļiem pieejami dažādi – gatavi apdares varianti.

Šobrīd pircējiem tiek piedāvāta vēl kāda īpaša priekšrocība – katram dzīvoklim projektā "Safrāns" komplekta cenā ietilpst noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā, kur uzglabāt ikdienā mazāk nepieciešamas vai sezonālas lietas, neaizņemot platību iekštelpās vai uz balkoniem. 
Jaunais projekts ir īpašs un atšķirīgs savā piedāvājumā ne tikai starp Purvciema projektiem, bet arī kopumā starp citiem šobrīd pārdošanā esošajiem “YIT LATVIJA“ projektiem, dodot iespēju nama iedzīvotājiem dzīvot ar paaugstinātu komfortu, ikdienā baudot vairākas priekšrocības. Tā, piemēram, dzīvokļos ir daļēji vai pilnībā no viesistabas atsevišķi nodalītās virtuves zonas, mājokļi ir ar īpaši ērtiem plānojumiem, kā arī daļai dzīvokļu logi būs vērsti uz divām pusēm. Savukārt trīsistabu dzīvokļu plānojumos guļamistabu izmērs ļauj veiksmīgi un funkcionāli iekārtot zonas divām atvasēm, kas ģimenēm sniedz plašākas iespējas izvērtēt iespējamo dzīvokļu variantus.

“YIT LATVIJA“ pieredze rāda, ka lielākā interese, kā arī visplašākās dzīvokļu izvēles iespējas pieejamas, kamēr ēka ir būvniecības stadijā. Turklāt finanšu plānošanai, kas saistītas ar jauna mājokļa iegādi un aprīkošanu, ir vairāk laika, ja dzīvokļa iegāde tiek veikta jau būvniecības laikā.

Arī ēkas arhitektūra un risinājumi fasādēs namam piešķirs unikalitāti, bet praktiskas ikdienas ērtības nodrošinās jau iepriekš minētās noliktavas telpas. Virszemes autostāvvietu ir iespēja iegādāties, pērkot 3 vai 4 istabu dzīvokli. Plānots ierīkot arī autostāvvietu ar elektroauto uzlādes iespējām.

Kopumā deviņu stāvu ēkā, divās kāpņu telpās ir pieejams 81 dzīvoklis – vienas, divu, trīs un četru istabu komforta klases mājokļi, no 31 līdz 88 m2, ar pilnu apdari. 

Jaunā projekta tuvumā ir vairākas skolas un bērnudārzi, ērti sasniedzami tādi iecienīti lielveikali kā “Domina“, “Alfa“, “Ikea“ un citas tirdzniecības vietas. Teicami attīstīta arī sabiedriskā transporta kustība, kas ātri un ērti aizvedīs uz tuvumā esošo Teiku un citām pilsētas apkaimēm. Neizpaliek arī iespējas nodarboties ar sportu un atpūsties dabas tuvumā, piemēram, dodoties pastaigās uz netālo Biķernieku mežu.  

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv