• LV Articles
  • Jaunumi
  • 06.06.2022

Saulainais “Safrāns“ Purvciemā gatavs dzīvošanai; vēl pieejams neliels skaits dzīvokļu

Nav noslēpums, ka šobrīd savu izsapņoto mājokli var nākties gaidīt ilgāku laika periodu, jo liela daļa jauno projektu šobrīd atrodas būvniecības stadijā un to pabeigšanas termiņi var būt visai svārstīgi. Īpaši nepacietīgi tiek gaidīti lielāko dzīvojamo rajonu jauno projektu dzīvokļi, jo pieaugot komunālo pakalpojumu rēķiniem, arvien vairāk cilvēku tiecas mainīt novecojošo sērijveida mājokli pret funkcionālu, vizuāli baudāmu dzīvokli energoefektīvā mājā.

Purvciemā, jaunajā projektā “Safrāns“ šobrīd vēl pieejami nedaudz vairāk kā 10 jauni un dzīvošanai pilnībā gatavi dzīvokļi, kuru atslēgas pēc to iegādes var saņemt uzreiz. Piedāvājumā lielākoties ir trīsistabu dzīvokļi, daži divistabu un viens 4 istabu dzīvoklis lielākai ģimenei.

“Safrāna“ māja ir deviņus stāvus augsta un ar savu izteiksmīgo arhitektūru un košajiem akcentiem tā atdzīvina apkaimes kopējo noskaņu. Veroties uz projekta balkoniem, rodas sajūta, ka šajā namā saulaini ir arī jebkurā pelēkā un lietainā dienā. Tomēr projekts neizceļas tikai vizuāli, tas no citiem “YIT LATVIJA“ jaunajiem projektiem atšķiras ar vairākām niansēm. Projektā izbūvēti plašāki mājokļi ar īpašiem un ērtiem plānojumiem – ēkā pieejami dzīvokļi aratsevišķām virtuvēm vai gandrīz nodalītām virtuves zonām, kā arī daļai dzīvokļu logi vērsti uz divām pusēm. Praktiskas ikdienas ērtības nodrošinās noliktavas telpas, kas katram dzīvoklim pieejamas pagrabstāvā un ir iekļautas dzīvokļu cenā. Savukārt, pērkot 3 vai 4 istabu dzīvokli, ir iespēja iegādāties virszemes auto stāvvietu.

Projekts atrodas Purvciemā, centrālā un ērtā rajonā, kur visapkārt ir pieejamas neskaitāmas atpūtas, izklaides, izglītības un ikdienas pakalpojumu saņemšanas vietas. Projekta tuvumā ir vairākas skolas un bērnudārzi, ērti sasniedzami tādi iecienīti lielveikali kā “Domina“, “Alfa“, “Ikea“ un citas tirdzniecības vietas. Teicami attīstīta arī sabiedriskā transporta kustība, kas ātri un ērti aizvedīs uz tuvumā esošo Teiku, Centru un citām pilsētas apkaimēm. Neizpaliek arī iespējas nodarboties ar sportu un atpūsties dabas tuvumā, piemēram, dodoties pastaigās uz netālo Biķernieku mežu.

YIT LATVIJA ieteikumi un iedvesmas idejas apkaimes baudīšanai “Safrāns“ iedzīvotājiem:

Dodies baudīt, iespējams, gardākos eklērus Rīgā – “Raunas dārzs“ (~ 15 min ar kājām) vai pusdienās uz “LIDO Ķirsons Māja“ (~ 8 min ar kājām).

Labiekārto mājokli, kad vien Tev piemeklē iedvesma – “Krūza“, “IKEA“, “Depo“, “Būvniecības ABC“ (~10 min ar auto)

Iepērcies ikdienas vajadzībām un ne tikai - “Domina Shopping“, “Elkor Plaza“ un “Akropole Alfa“ (~10 min ar auto)

Dodies izglītojošā un aizraujošā pieredzē ar mazajiem ziķeriem – Motormuzejs (~ 8 min ar auto)

Brīvdienas pavadi svaigā gaisā un kopā ar ģimeni - Biķernieku mežs (~ 11 min ar auto)

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv