• LV Articles
  • Jaunumi
  • 02.07.2023

Iepazīsti "Silvas namu" jaunākās mājas Purvciemā

Šobrīd turpinās pārdošanas process “Silvas namu” 3. mājā, kurā iespējams izvēlēties kādu no nedaudzajiem brīvajiem dzīvokļiem. Savukārt 4. māja, kurā dzīvokļu izvēle šobrīd ir plašāka, pašlaik ir būvniecības stadijā, bet ir pieejama rezervācijām un tajā mājokļu plānojumi sakrīt ar trešajā mājā pieejamo piedāvājumu.

Abas ēkas būs gatavas dzīvošanai jau šogad – 3. mājā dzīvi var uzsākt jau uzreiz, bet 4. mājā – gada beigās. Tāpat abās ēkās spēkā ir īpašs piedāvājums – noteikta plānojuma divistabu dzīvokļiem cenā iekļauta virtuves iekārta, tādējādi jaunajiem iedzīvotājiem sniedzot iespēju būt soli tuvāk jaunajai dzīvesvietai un ērtāk uzsākt dzīvi jaunajās mājās. 

Īpaša uzmanība projekta teritorijā ir pievērsta apzaļumošanai un labiekārtojuma zonām. Turklāt "Silvas nami" atrodas tā sauktajā tālajā Purvciemā – zaļākajā rajona daļā, nostāk no māju masīviem un pavisam netālu no Biķernieku meža, kuru kā vienu no pārliecinošām projekta priekšrocībām min esošo māju iedzīvotāji.

"Silvas namu" mājas ir standarta klases projekts, kuru būvniecībā un plānošanā izmantoti tādi risinājumi, kas ļauj piedāvāt patīkamu īpašuma gala cenu, taču nemazina dzīvokļu iemītnieku komfortu un dzīves kvalitāti kopumā. Piemēram, projektam netiek izbūvēta pazemes autostāvvieta, bet dzīvokļu pircējiem ir iespēja iegādāties autostāvvietas pagalmā. Dzīvokļu plānojumi – kompaktāki, bet ļoti pārdomāti un funkcionāli, kā arī pastāv iespēja iegādāties mantu noliktavas. Apdarē izmantoti vienkāršāki materiāli, toties mājām ir A klases energosertifikāts, individuāli siltumskaitītāji un iespēja regulēt temperatūru katrā telpā. Šie ir augstu novērtēti risinājumi no esošo klientu puses, kuri par ieguvumiem ir pārliecinājušies, savos "Silvas namu" dzīvokļos pavadot pirmo ziemu.

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv