• Padomi
  • 20.10.2019
  • 744 skatījumi

Idejas velosipēda uzglabāšanai ziemā

Novieto mājās droši un ar stilu!

Velosezona tuvojas beigām, tāpēc jautājums par divriteņa uzglabāšanu kļūst aktuāls. Vispopulārākā novietne tam ir mājoklī, taču ne katrā dzīvoklī atradīsies vieta, lai tas netraucētu mājiniekiem. Tāpēc steidzamies palīdzēt šajā jautājumā, piedāvājot nestandarta risinājumus.

velosipeda uzglabasana хранение велосипеда bicycle at home (1).jpeg

Uzglabāšana mājoklī:

  1. Piestiprini pie griestiem. Šobrīd pārdošanā ir liela speciālu stiprinājumu daudzveidība, lai uzglabātu velosipēdu šādā veidā. Lielākais ieguvums, izmantojot šo novietnes veidu, ir brīva vieta dzīvoklī.

  2. Sienas stiprinājumi. Dzīvoklī ir brīva siena, kura labprāt kļūtu par divriteņa uzglabāšanas vieta? Fantastisks variants, lai dažādotu interjeru un padarītu mājvietu par stilīgu vietu.

    velosipeda uzglabasana хранение велосипеда bicycle at home (2).jpg
  3. Speciālas divriteņu novietnes. Uzglabā ar stilu, pārvēršot velosipēdu par interjera priekšmetu, kas piesaistīs uzmanību un piedēvēs mājoklim savu raksturu.

  4. Uzglabāšana uz balkona. Šis ir ierastākā vieta, kur divritenis var dusēt ziemas miegu. Tomēr jāņem vērā to, ka velosipēda uzglabāšanas temperatūra nedrīkst būt zemāka par 0°С. Lai detaļas un materiāli nedeformējas un nemaina krāsu.

    velosipeda uzglabasana хранение велосипеда bicycle at home (2).jpeg
  5. Uzglabāšana noliktavas telpās. Nekustamo īpašumu attīstītāja YIT LATVIJA mājās ir paredzētas noliktavu telpas, kas lieliski derēs jebkādu lietu uzglabāšanai, tai skaitā arī velosipēda. Noliktavas iegādāšanās palīdzēs atrisināt daudzas uzglabāšanas problēmas, atbrīvojot telpu mājoklī.