• LV Articles
  • Preses relīze
  • 27.09.2018

Teikā pabeigta daudzdzīvokļu namu kompleksa "Biķerziedi" būvniecība

Nododot ekspluatācijā jau sesto dzīvojamo namu kompleksa „Biķerziedi” ēku, būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "YIT LATVIJA" ir pabeidzis visa projekta īstenošanu Teikā, Biķernieku ielā 16A.

„"Biķerziedu" mājās sev jaunu un ērtu dzīves vietu ir ieguvuši un vēl var iegādāties tie rīdzinieki, kas meklē labas kvalitātes dzīvokļus vidējā cenu kategorijā. Pašlaik nekustamo īpašumu tirgū pieprasījums pēc dzīvokļiem šajā segmentā ir visaugstākais, un mēs nodrošinām atbilstošu piedāvājumu,” uzsver „YIT LATVIJA” valdes priekšsēdētājs Andris Božē. „Turklāt "Biķerziedi" atrodas Teikā, kur pieprasījums pēc dzīvokļiem ir ļoti liels, jo te ir attīstīta infrastruktūra un zaļa apkārtējā vide," viņš papildina.

Piecstāvu ēkā ir 90 dzīvokļi - no vienas līdz četru istabu dzīvokļiem, platībā no 37 līdz pat 88 kvadrātmetriem, katram no tiem ir balkons, un dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Par dzīvokļiem sestajā ēkā, kas ir pēdējā šajā projektā, ir ļoti liela iedzīvotāju interese, – kopš rezervāciju uzsākšanas pavasarī ir rezervēti un pārdoti vai rezervēti jau 75 jeb 83% dzīvokļu. Vidējā dzīvokļu cena "Biķerziedos" ir 1650 EUR par kvadrātmetru.

Jaunajā ēkā atradīsies arī tirdzniecības centrs vietējiem iedzīvotājiem, kur, pat neizejot no kompleksa „Biķerziedi”, varēs iegādāties visu sadzīvei nepieciešamo.

„Biķerziedu” ēkām ir kompakti un funkcionāli plānojumi, kas ļauj izvairīties no nevajadzīgām apsaimniekošanas izmaksām, kā arī liela uzmanība tiek pievērsta ēku energoefektivitātei. Tāpat kā pārējos namos “Biķerziedu” kvartālā arī sestā ēka ir būvēta pēc jaunākajām energoefektivitātes standartu prasībām, kas savukārt nodrošina maksimāli ekonomisku siltuma patēriņu. Nama iedzīvotājiem varēs uzskaitīt un regulēt dzīvokļu apkures patēriņu, kas radīs būtisku gan energoresursu, gan finanšu ietaupījumu. 

Par “YIT”
YIT ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā un ceļu būves darbu veikšanā. Kopā ar klientiem mūsu 10 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 11 valstīs: Somijā, Krievijā, Skandināvijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. 2018. gada 1. februārī apvienojoties diviem Somijas uzņēmumiem ar vairāk nekā simt gadu ilgu pieredzi būvniecībā - YIT un Lemminkäinen, ir izveidots jaunais YIT. Mūsu atzītie ienākumi 2017. gadā pārsniedza 3,8 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy. www.yitgroup.com