• LV Articles
  • 20.05.2018

Uzsāktas dzīvokļu rezervācijas jaunajā Purvciema projektā "Green City"

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs «YIT LATVIJA» uzsācis dzīvokļu rezervācijas jaunā dzīvojamā projektā «Green City», kas atradīsies Stirnu ielā 38B (Purvciems, Rīga). Kā jau pasaka priekšā tā nosaukums, projekts būs apliecinājums tam, ka savu pilsētas oāzi ikviens var izveidot arī tik rosīgā Rīgas apkaimē kā Purvciems.

Projekts "Green City" ietvers vienu daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku ar iekoptu, labiekārtotu pagalmu. Jaunbūvējamā ēka būs mūsdienīga, ērta un mājīga celtne, kurā būs pieejami 100 vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar racionāliem plānojumiem, kur varēsiet izvietot visu ērtai dzīvei nepieciešamo. Mājokļi pircējiem tiek piedāvāti ar pilnu apdari. Turklāt, iegādājoties kādu no dzīvokļiem periodā, kad projekts vēl ir būvniecības stadijā, klientiem ir plašākas apdares izvēles iespējas. Dzīvojamā nama nodošana ekspluatācijā plānota 2019. gada otrajā pusē. 

"Jaunais projekts "Green City" būs laba mājvieta jau tur dzīvojošajiem Purvciema iedzīvotājiem, kas esošo dzīvesvietu vēlas nomainīt pret jaunu un uzlabot savas dzīves kvalitāti. Piemēram, plašie trīs un četru istabu dzīvokļi būs piemēroti ģimenēm vai tiem, kuri vēlas  tādu veidot. Taču tikpat labi kādam vilinošs var būt arī nelielākas platības mājoklis nama astotajā stāvā," stāsta "YIT LATVIJA" pārstāvji. 

Domājot par iemītnieku ērtībām un vajadzībām, ēkas puspagraba stāvā atradīsies auto stāvvietas un noliktavu telpas, kuras varēs iegādāties par atsevišķu samaksu. Vēl 26 āra auto stāvvietas atradīsies iekšpagalma teritorijā. 
Iedzīvotāju labsajūtas nodrošināšanā svarīgi ir ne vien paši mājokļi, bet arī apkārtējā vide, kurā tie atrodas. Tieši tādēļ projekta izveidē īpaša uzmanība tiek pievērsta apkārtējās teritorijas labiekārtošanai un apzaļumošanai, kā arī atpūtas zonas izveidei. Iekšpagalmā tiks ierīkots sporta laukums ar basketbola grozu un bērnu rotaļu laukums ar rotaļu iekārtām, kas būs pieejams ne vien projekta iemītnieku atvasēm, bet arī apkārtējo māju iedzīvotāju bērniem.  

"Green City" atradīsies vietā ar labu, attīstītu infrastruktūru. Tā tuvumā ir gan skolas un pirmskolas izglītības iestādes, gan lielveikali un ērta transporta satiksme (pilsētas centrs ir sasniedzams gan ar autobusu, gan trolejbusu vai minibusu). "Tajā pašā laikā apkārtnē netrūkst zaļuma, kas projekta atrašanās vietu padara īpaši patīkamu un pievilcīgu dzīvošanai, Piemēram, netālu ir Biķernieku mežs, kur varēsiet doties pastaigās," ar jaunā projekta priekšrocībām iepazīstina tā attīstītāji "YIT LATVIJA".