• LV Articles
  • Jaunumi
  • 28.02.2019

"Annas Parks" Imantā - viens no jaunākajiem un pieprasītākajiem projektiem Pārdaugavā

YIT dzīvokļu komplekss ANNAS PARKS atrodas meža ielokā Imantā, vien 15 minūšu attālumā no Rīgas centra. Tā ir dzīvesvieta, kurā apvienota skandināvu kvalitāte un pārdomāts komforts, kas mijas ar dabas klātesamību. Imantas apkaime tās iedzīvotājiem nodrošina visas galvaspilsētas priekšrocības, ērtu infrastruktūru, tirdzniecības un atpūtas centrus, kā arī citus labumus, kas padara dzīvi baudāmāku.

Projekta atrašanās vieta, tā koncepts un piedāvājums ir galvenās iezīmes, kas raksturo jauno projektu "Annas Parks" Imantā. Kompleksa 1. mājas būvniecība tika uzsākta 2018. vasaras beigās, un līdz ar to tika saņemta arī liela klientu interese, kā arī īsā laika posmā rezervēta lielākā daļa dzīvokļu. Novembrī tika sākta jau 2. mājas būvniecība, savukārt 2019. gada vasaras sākumā rezervācijām būs pieejams jau 3. nams. Plašāka informācija par projektu un pieejamajiem dzīvokļiem sadaļā Annas Parks.

Savukārt pieteikties interesentu sarakstam, lai saņemto jaunāko informāciju par Annas Parks, 3. māju var, aizpildot kontaktformu un norādot, ka interesē 3. māja.