• LV Articles
  • Jaunumi
  • 04.06.2019

"Green City" otrajā mājā uzsākta dzīvokļu rezervācija

Nupat uzsākti aktīvi jaunā projekta Green City otrās mājas celtniecības darbi Purvciemā un jau tiek parakstītas rezervācijas. Šis ir izdevīgs brīdis tiem, kas jau nolēmuši par labu projekta jaunākajai mājai - savlaicīgi izvēloties un rezervējot dzīvokli, būs iespēja izvēlēties apdari no attīstītāja piedāvātajiem variantiem.

Mājai būs 7 stāvi, ar kopumā 88 pilnas apdares un funkcionālu plānojumu dzīvokļiem. Plašie trīs un četru istabu dzīvokļi būs piemēroti ģimenēm, kā arī, par pieejamām cenām piedāvājumā būs arī vienas un divu istabu dzīvokļi ar kompaktākām platībām. 

Svarīgi, ka turpat pie dzīvojamām ēkām būs pieejamas auto stāvvietas, ko savā īpašumā varēs iegādāties dzīvokļu īpašnieki. Auto varēs novietot gan pazemes stāvvietā, gan virszemē - iekšpagalmā. Iedzīvotājiem būs iespēja iegādāties arī personīgās noliktavu telpas mantu glabāšanai, kas īpaši noderīgas būs mazāko platību dzīvokļu saimniekiem un lielākām ģimenēm.

Kā priekšā saka projekta nosaukums, attīstot jaunās mājas, īpaši domāts par apkārtējās teritorijas labiekārtošanu un apzaļumošanu, kā arī atpūtas zonas izveidi, kas Purvciema apkārtējai videi būs liels pienesums. Iekšpagalmā tiks ierīkots sporta laukums ar basketbola grozu un mazāko bērnu priekam - rotaļu laukums ar kvalitatīvām un drošām iekārtām. 

Ēkām, kuru projekta autors ir "Jākobsonu mākslas darbnīca", izvēlēta vieta ar ļoti attīstītu infrastruktūru. Tuvumā ir gan skolas un pirmsskolas izglītības iestādes, gan lielveikali. Lai nokļūtu pilsētas centrā, pieejama ērta transporta satiksme - autobusi, trolejbusi un minibusi. Arī ārpus projekta teritorijas netrūkst zaļuma, kas projekta atrašanās vietu padara īpaši patīkamu un pievilcīgu dzīvošanai. Piemēram, netālu ir Biķernieku mežs, kur varēs doties relaksējošās pastaigās. 

Green City pirmo māju, kur vairāk kā puse dzīvokļu jau ir rezervēti, ekspluatācijā nodos pavisam drīz - šā gada otrajā pusē. Vairāk informācijas par abām jaunajām mājām un to dzīvokļiem mājas lapas sadaļā Green City, vai sazinoties ar "YIT LATVIJA" pārdošanas speciālistēm. 

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv