• LV Articles
  • Jaunumi
  • 11.08.2020

Ekspluatācijā nodota jaunā projekta "Annas Parks" trešā ēka

Būvnieks un pilsētvides projektu attīstītājs "YIT LATVIJA" augusta sākumā ir nodevis ekspluatācijā jaunā projekta Imantā "Annas Parks" trešo ēku.

Mājā, kuras adrese ir Anniņmuižas bulvāris 19A, Rīgā, ir piecdesmit divi 33 līdz 83 kvadrātmetrus lieli vienas līdz četru istabu dzīvokļi. Lielākā daļa jau ir rezervēti, bet potenciālajiem pircējiem joprojām pieejami 14 dzīvokļi ar jau pabeigtu apdari. Tiek plānots, ka iegādāto dzīvokļu īpašnieki uz savām jaunajām mājām varēs pārcelties līdz šī gada beigām.

Projekts jau kopš tā uzsākšanas ir piesaistījis gan Imantas, gan Pārdaugavas iedzīvotāju lielu interesi ar savu skandināvu tipa dizainu un lielisko atrašanās vietu. "Cilvēki augstu novērtē jaunā projekta harmonisko un humāno dzīves vidi - nelielo, tikai 4 stāvu apbūvi, māju atrašanos priežu meža ielokā blakus labiekārtotam Anniņmuižas meža parkam, jaukos bērnu laukumus un apzaļumoto teritoriju. Tai pašā laikā “Annas Parks” ļauj pilnībā izmantot Imantas rajona infrastruktūru - teicamo sabiedrisko transportu, bērnudārzus un skolas, tirdzniecības un izklaides centrus. Blakus esošais Anniņmuižas meža parks sniedz lieliskas iespējas garām pastaigām svaigā gaisā, izmantot blakus esošo veloceliņu Jūrmalas virzienā, vairāk pavadīt laiku ar ģimeni aktīvā un sportiskā gaisotnē,” norāda "YIT LATVIJA" valdes priekšsēdētājs Andris Božē. Viņš arī atklāj, ka pašlaik pieprasītākie ir trīs un četru istabu dzīvokļi, kas liecina par jauno ģimeņu vēlmi un iespējām mājokli izvēlēties jaunā projektā, ar labiekārtotu, ģimenēm draudzīgu vidi un saprātīgām uzturēšanas izmaksām.

Māju kompleksa "Annas Parks" dzīvokļu pircējiem ir arī iespēja iegādāties pazemes un virszemes autostāvvietas un noliktavu telpas, kā arī pagrabstāvā ir pieejama velosipēdu novietne.

Projekta "Annas Parks" pirmās divas mājas jau ir gandrīz pilnībā izpārdotas un apdzīvotas, bet pēdējo - ceturto plānots nodot ekspluatācijā nākamā gada rudenī.
Projekta autors ir "Jākobsonu mākslas darbnīca".

Par „YIT”
YIT ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem un pilsētvides attīstītājiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā. Kopā ar klientiem mūsu 8 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 10 valstīs: Somijā, Krievijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. Mūsu apgrozījums 2019. gadā sasniedza 3,4 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy. www.yitgroup.com