• LV Articles
  • Jaunumi
  • 06.09.2020

Rudens Atvērto durvju dienas maratons JAUNAJOS PROJEKTOS jau 19. septembrī!

Nekustamā īpašuma tirgus šobrīd vērtējams kā stabils – aktivitāte ar darījumiem, kā arī interese par īpašumu sludinājumiem pieaug un atgriežas pirmskrīzes līmenī, liecina sludinājumu portāla City24.lv dati. Pircēji aktīvi meklē un interesējas par jaunajiem mājokļiem, taču vienlaikus daudz rūpīgāk izvērtē potenciālos īpašumus un to perspektīvu nākotnē. Tas izskaidro allaž lielo interesi par City24.lv Atvēro durvju dienas maratonu, kad vienā dienā savas durvis apmeklētājiem ver vairāki jaunie dzīvokļu projekti.

Atvēro durvju dienas maratonā, vienā dienā savas durvis apmeklētājiem ver jaunie dzīvokļu projekti Rīgā, Jūrmalā un Pierīgā, ļaujot neformālā gaisotnē, klātienē iepazīties ar vairākiem projektiem (līdz šim, vidēji, atvērto durvju dienā bija iespējams apskatīt teju 30 projektus), tādējādi pēc to apmeklēšanas, radot iespēju jau drošāk un pārliecinātāk izdarīt izvēli par īpašuma iegādi. 

Pirmo reizi arī YIT projekts "Dzirciema nams" vērs savas durvis plašākai auditorijai, lai dotu iespēju apskatīt un iepazīt vēl pieejamos 2 - 5-istabu dzīvokļus. 

Svarīgi! Lai dotos mājokļu projektus apskatīt klātienē, būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko projektu apmeklējuma laiku. 

Avots: city24.lv