• LV Articles
  • Jaunumi
  • 23.08.2021

“Annas Parkā“ Imantā pieejams vairs tikai neliels skaits dzīvokļu

Būvniecības darbi “YIT LATVIJA“ dzīvojamo māju kompleksā “Annas Parks“ Imantā ir pilnībā pabeigti un projekta pēdējā māja ir nodota ekspluatācijā. Liels pieprasījums pēc jaunā projekta dzīvokļiem bija vērojams jau pirms būvniecības sākuma. Tā, piemēram, līdz ceturtās mājas celtniecības procesa beigām aptuveni 80% no visiem dzīvokļiem jau tika pārdoti vai rezervēti. Tāpēc šobrīd, noritot pēdējiem labiekārtošanas darbiem, pieejamo dzīvokļu sarakstā atlikuši vien daži majokļi.

Ceturtā māja ir noslēdzošais nams četru ēku kompleksā, tāpēc var teikt, ka šobrīd ir pēdējā iespēja kļūt par “Annas Parka“ iedzīvotāju, turklāt jaunākajā mājā dzīvošanu varēs uzsākt jau šī gada nogalē. Jaunos iedzīvotājus jau sagaidīs viss komfortablai dzīvei vajadzīgais, jo katram dzīvoklim komplektā tiek iekļauta arī stāvvieta un noliktava. 

Pašlaik no kopumā 64 projekta noslēdzošās mājas īpašumiem vēl pieejami pēdējie divistabu un trīsistabu dzīvokļi. Mājokļi ar trīs istabām ir platībās no 60.2 – 72.9 m2, līdz ar to, interesentiem ir plašas iespējas atrast piemērotāko dzīvesvietu dažādām vajadzībām un iespējām.

Kā komforta klases projekts, “Annas Parks“ savā piedāvājumā apvieno vairākus būtiskus faktorus – mazstāvu apbūvi, izdevīgu cenu, kvalitatīvu apdares līmeni ar augstas klases materiāliem (skandināvu tipa dizains), pārdomātu un labiekārtotu infrastruktūru, kā arī patīkamu atrašanās vietu, jo tuvumā esošais priežu mežs rada mājīguma un privātuma sajūtu. Turklāt projekts atrodas blakus labiekārtotam Anniņmuižas meža parkam, bērnu rotaļu laukumam un var lepoties ar gaumīgu, apzaļumotu un slēgtu pagalmu. Ēku komplekss atrodas norobežotā teritorijā, kur transporta kustība tiek regulēta ar aizsargbarjeru.

Lai gan projekta iedzīvotājiem ir pieejama sava, no apkārtējo acu skatieniem norobežota vide, “Annas Parks“ ļauj pilnībā izmantot Imantas apkaimes infrastruktūru – teicamo sabiedrisko transportu, bērnudārzus un skolas, tirdzniecības un izklaides centrus. Blakus esošais Anniņmuižas meža parks sniedz lieliskas iespējas garām pastaigām svaigā gaisā, un izmantot arī blakus esošo veloceliņu, kas piedāvā iespējas doties uz Jūrmalu vai Rīgas centru, vairāk pavadot laiku ar ģimeni aktīvā un sportiskā gaisotnē.

Kopumā projekta būvniecība ilga nedaudz vairāk kā 3 gadus, izveidojot 4 ēku kompleksu ar vairāk nekā 200 komforta klases dzīvokļiem. “YIT LATVIJA“ projekts “Annas Parks“ atrodas Rīgā, Imantā, Anniņmuižas bulvārī. Kompleksa ceturtajā mājā ir 64 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar balkoniem 41 līdz 84 m2 platībā. Dzīvokļi pārdošanai tiek piedāvāti ar pilnu apdari. 

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv