• LV Articles
  • Jaunumi
  • 09.06.2021

“Annas Parks“ Imantā – gatavs dzīvošanai jau šogad!

Ceturtā māja ir noslēdzošais nams “Annas Parka“ četru ēku kompleksā, līdz ar to, tā ir arī pēdējā iespēja kļūt par iedzīvotāju jaunajā projektā, kuru jau augsti novērtējuši iepriekšējo būvniecības kārtu māju iemītnieki. Jaunākajā mājā dzīvošanu varēs uzsākt jau šī gada nogalē, un jaunos iedzīvotājus jau sagaidīs viss komfortablai dzīvei vajadzīgais, jo katram dzīvoklim komplektā tiek iekļauta arī stāvvieta un noliktava.

Ņemot vērā klientu pieprasījumu un uzkrāto pieredzi, attīstot iepriekšējās projekta kārtās, “YIT LATVIJA“ lēmuši par labu šādu komplektu izveidei, jo nereti pircēji sākotnēji koncentrējas uz dzīvokļa izvēli, atliekot lēmumu par stāvvietas un noliktavas iegādi, taču vēlāk tās var arī nebūt pieejamas, tomēr bez tām grūti iedomāties priekpilnas un ērtas dzīves uzsākšanu jaunā mājoklī. 

Projektu “Annas Parks“ raksturo skandināvu tipa dizains ar četru stāvu apbūvi, kas rada mājīguma un privātuma sajūtu un lieliska atrašanās vieta – tas atrodas priežu meža ielokā, blakus labiekārtotam Anniņmuižas meža parkam, bērnu rotaļu laukumam un projekts var lepoties ar gaumīgu, apzaļumotu un slēgtu pagalmu. Ēku komplekss atrodas norobežotā teritorijā, kur transporta kustība tiek regulēta ar aizsargbarjeru.

Lai gan projekta iedzīvotājiem ir pieejama sava, no apkārtējo acu skatieniem norobežota vide, “Annas Parks“ ļauj pilnībā izmantot Imantas apkaimes infrastruktūru – teicamo sabiedrisko transportu, bērnudārzus un skolas, tirdzniecības un izklaides centrus. Blakus esošais Anniņmuižas meža parks sniedz lieliskas iespējas garām pastaigām svaigā gaisā, un izmantot arī blakus esošo veloceliņu, kas piedāvā iespējas doties uz Jūrmalu vai Rīgas centru, vairāk pavadot laiku ar ģimeni aktīvā un sportiskā gaisotnē. 

“YIT LATVIJA“ projekts “Annas Parks“ atrodas Rīgā, Imantā, Anniņmuižas bulvārī. Kompleksa ceturtajā mājā ir 64 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar balkoniem 41 līdz 84 m2 platībā. Dzīvokļi pārdošanai tiek piedāvāti ar pilnu apdari.

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv