• LV Articles
  • 21.03.2021

Projektā "Safrāns" katram dzīvoklim sava noliktavas telpa!

Purvciemā jauno projektu piedāvājums allaž bijis ierobežots – pieprasījums joprojām pārsniedz piedāvājumu. Sevišķi tas raksturīgs komforta klases mājokļu segmentam, tāpēc nekustamo īpašumu attīstītājs "YIT LATVIJA" lēmis par labu jauna dzīvojamā projekta "Safrāns" attīstīšanai Žagatu ielā 7.

Šobrīd pircējiem tiek piedāvāta īpaša priekšrocība - dzīvokļu cenā ir iekļauta noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā. Tā arī projekts izceļas ar dzīvokļu plānojumiem, kur virtuves ir pilnībā vai daļēji atdalītas no dzīvojamās istabas.  

Safrānu uzskata par vienu no īpašākajiem garšaugiem, un līdzīgi kā šī pasaulē dārgākā garšviela, arī jaunais projekts ir īpašs un atšķirīgs savā piedāvājumā, dodot iespēju nama iedzīvotājiem dzīvot ar īpašu garšu, izbaudot visas priekšrocības, ko tas sevī ietver.

Iezīmes, kas projektu padara atšķirīgu no citiem šobrīd pārdošanā esošajiem "YIT LATVIJA" projektiem, ir ne tikai atsevišķi nodalītās virtuves zonas, bet arī plašāki mājokļi ar īpaši ērtiem plānojumiem, kā arī daļai dzīvokļu logi būs vērsti uz divām pusēm. Savukārt trīsistabu dzīvokļu plānojumos guļamistabu izmērs ļauj veiksmīgi un funkcionāli iekārtot zonas arī divām atvasēm, kas ģimenēm sniedz plašākas iespējas izvērtēt iespējamo dzīvokļu variantus. 

Arī ēkas arhitektūra un risinājumi fasādēs namam piešķirs unikalitāti, bet praktiskas ikdienas ērtības nodrošinās noliktavas telpas, kas katram dzīvoklim būs paredzētas pagrabstāvā. Savukārt, pērkot 3 vai 4 istabu dzīvokli, būs iespējams iegādāties virszemes autostāvvietu.

Kopumā deviņu stāvu ēkā, divās kāpņu telpās ir pieejams 81 dzīvoklis - vienas, divu, trīs un četru istabu komforta klases mājokļi, no 31 līdz 88 m2, ar pilnu apdari. 

Ierasti "YIT LATVIJA" mājokļu projektu pircējus Purvciemā piesaista tā attīstītā infrastruktūra un "Safrāns" nebūs izņēmums – projekta tuvumā ir vairākas skolas un bērnudārzi, ērti sasniedzami tādi iecienīti lielveikali kā "Domina", "Alfa", "Ikea" un citas tirdzniecības vietas. Teicami attīstīta arī sabiedriskā transporta kustība, kas ātri un ērti aizvedīs uz tuvumā esošo Teiku un citām pilsētas apkaimēm. Neizpaliek arī iespējas nodarboties ar sportu un atpūsties dabas tuvumā, piemēram, dodoties pastaigās uz netālo Biķernieku mežu