• LV Articles
  • Jaunumi
  • 14.02.2021

Steidz noķert Pārdaugavas šarmu! "Dzirciema namā" vēl pieejami tikai daži dzīvokļi

"Dzirciema nams" ir viens no Rīgas dzīvokļu projektiem, kur mājokļu piedāvājums ir īpaši piemērots tam, lai ilgstošāku laiku būtu komfortabli pavadīt mājās - gan atpūšoties, gan strādājot. Jaunajā projektā dzīvojamās platības arī divu istabu dzīvokļiem ir plašākas nekā standarta mājokļu tirgus piedāvājumos, ko augstu novērtējuši arī mājokļu meklētāji, par savām jaunajām mājām izvēloties tieši "Dzirciema namu". Šobrīd projektā pieejami vēl tikai daži 2 - 5 istabu dzīvokļi.

Lai jaunajiem dzīvokļu īpašniekiem atvieglotu iekārtošanās un plānošanas procesus, projekta attīstītāji "YIT LATVIJA" uzskatāmās vizualizācijās atsevišķiem dzīvokļu tipiem apvienojuši idejas, kā darba vietu ierīkot divistabu dzīvoklī, kas joprojām ir vieni no visvairāk pirktākajiem dzīvokļiem pēc istabu skaita. 

"Dzirciema nama" jaunās mājas piedāvājums ir gana daudzveidīgs - šobrīd iespējams izvēlēties dažādu platību un plānojumu divu, trīs, četru un pat piecu istabu mājokļus. "Dzirciema nams" izvietots salīdzinoši klusajā Eiženijas ielā, taču pavisam netālu atrodas rosīgā Dzirciema iela ar pilsētas sajūtu un iespējam. Ēku veido četru un piecu stāvu korpusi ar divām kāpņu telpām, kas aprīkotas ar liftiem. Teritorijā izveidots labiekārtots un apzaļumots pagalms, bērnu rotaļlaukums, kā arī iemītnieku ērtībām pieejamas pazemes autostāvvietas un noliktavu telpas. 
 

Papildu daudzveidīgajām mājokļu izvēles iespējām jāpiemin priekšrocības, ko ikdienā var baudīt Dzirciema apkaimes iedzīvotāji - tās ir dažādas sporta un atpūtas iespējas dabā, jo īsas pastaigas attālumā atrodas ziedošais Botāniskais dārzs, ģimenes pastaigām piemērotais Nordeķu parks un Dzegužkalns ar izteiktu reljefu aktīvākām nodarbēm. Velo braucējiem Rīgas centrs un Ķīpsala sasniedzama neliela izbrauciena attālumā, bet velo celiņš aizvedīs garākā braucienā līdz pat Jūrmalai.

Izklaides un iepirkšanās iespējas, ikdienā nepieciešamie pakalpojumi - arī tas viss ir ērti pieejams tuvākajā apkārtnē. Īpaši iecienīts vietējo vidū ir Āgenskalna tirgus un Kalnciema kvartāla tirdziņi, kas sniedz plašas iespējas iegādāties svaigus dārzeņus un augļus, kūpinājumus, konditorejas izstrādājumus, ziedus un citus labumus.