• LV Articles
  • Jaunumi
  • 26.09.2021

YIT projekta Green City 3. māja nodota ekspluatācijā

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "YIT LATVIJA" septembra beigās ekspluatācijā ir nodevis trešo dzīvojamo māju jaunajā projektā "Green City". Ēka atrodas Rīgā, Purvciemā, Stirnu ielā 38A.

Turpinot dzīvojamo ēku kompleksa "Green City" attīstību un teritorijas pilnveidošanu, 2020. gada vasarā tika uzsākta kompleksa 3. mājas būvniecība. Pircēju vidū ilgākā laika periodā bijusi stabila interese par topošajiem un pieejamajiem dzīvokļiem. Uz brīdi, kad ēka tika nodota ekspluatācijā, gandrīz 90% no visiem dzīvokļiem jau ir pārdoti vai rezervēti. 
"Green City" 3. namā kopējais dzīvokļu skaits ir 97. Iedzīvotājiem pieejamas pagalma un pazemes autostāvvietas, kā arī noliktavu telpas. 

"Šī ir ļoti laba vieta iedzīvotājiem ar visdažādākajām vajadzībām un interesēm. Pārdodot dzīvokļus projekta pirmajās divās ēkās, mēs redzējām, ka cilvēkus, no vienas puses, "Green City" piesaista Purvciema ļoti attīstītā infrastruktūra – šeit tuvumā ir skolas un bērnudārzi, ērti sasniedzami ir lielveikali "Domina" un "Alfa", ir labi attīstīts sabiedriskais transports. Rajonā ir iespējams gan nodarboties ar sportu, gan izklaidēties. No otras puses, iedzīvotāji novērtē arī zaļo vidi pie dzīvesvietas, netālo Biķernieku mežu un atpūtas iespējas brīvā dabā.  Protams, piesaista arī dzīvokļu plānojums un celtniecības kvalitāte," rezumē "YIT LATVIJA" valdes loceklis Andris Božē.