• LV Articles
  • Jaunumi
  • 08.02.2023

“YIT LATVIJA“ arī šogad stabili turpina papildināt mājokļu piedāvājumu Rīgā

“YIT LATVIJA“ dzīvokļos dzīvo prāva daļa Latvijas ģimeņu, un katrā uzbūvētajā mājā ir jaušams “YIT“ rokraksts: Somijas pieredzē balstīta kvalitāte, mūsdienīgi risinājumi un spēja piedāvāt tieši Latvijas pircējam atbilstošu piedāvājumu, kas bieži atspoguļojas situācijā, kad mājokļi ar pieprasītākajiem plānojumiem tiek rezervēti jau projektu būvniecības laikā.

“YIT LATVIJA“ pārstāvji pauž, ka šis gads sācies aktīvi, jo vairākos projektos raiti turpinās jau pērnajā gadā uzsāktie darbi, kā arī gaidāmi divi pavisam jauni tirgus piedāvājumi.

Pieprasītajā “Silvas nami“ projektā Purvciemā 3. un 4. mājas būvniecība un dzīvokļu rezervācijas process turpinās, un plānots, ka jau šogad tie varēs uzņemt jaunos māju iedzīvotājus. Savukārt 5. mājas būvniecība tiks uzsākta 2023. gada vasaras beigās. Jaunajā astoņstāvīgajā namā būs pieejami kopumā 76, 2 - 4 istabu dzīvokļi.

“Silvas namu“ mājas ir standarta klases projekts, kur atšķirībā no citiem “YIT LATVIJA“ projektiem, nav pazemes autostāvvietas, ir kompaktāki dzīvokļu plānojumi un apdarē izmantoti vienkāršāki materiāli, taču tas nemazina komfortu un dzīves kvalitāti kopumā. Piemēram, mājām ir A klases energosertifikāts, kas ir ļoti būtisks aspekts iegādājoties mājokli un jau šobrīd ir augstu novērtēts no klientu puses, jo par ieguvumiem ir pārliecinājies ikviens, kurš jaunajā dzīvoklī jau pavadījis pirmo ziemu. Nožogotajā dzīvojamo māju teritorijā ir izvietoti statīvi velosipēdu novietošanai un automašīnu stāvvietas, bet noslēdzoties kompleksa attīstībai, pilnībā tiks pabeigts vienots labiekārtojums, kas paredz pārdomātu apgaismojumu, estētiskus apstādījumus, jauku rotaļu laukumu dažāda vecuma bērniem, kā arī iespējas fiziskām aktivitātēm.

“Mārpagalmu“ 1. kārtā Āgenskalnā turpinās dzīvokļu pārdošana, kā arī, pateicoties klientu interesei, šogad plānots “Mārpagalmu“ attīstību turpināt jau 2. kārtā. “Mārpagalmi“ atrodas Zemaišu ielā starp Māras dīķa skvēru un Svētā Alberta baznīcu. Dzīvojamās ēkas ieskauj uz dienvidiem vērstu saulainu iekšpagalmu, kas paredzēts ēkas iedzīvotāju rekreācijas funkcijai ar atpūtas un sporta laukumiem dažādu vecumu apmeklētājiem. Iekšpagalms veidots, ievērojot YIT pagalma konceptu ar trim zonējumiem - klusā zona, aktīvā jeb sporta zona un socializēšanās zona. Savu vietu “Mārpagalmos“ atradīs gan klusuma un miera baudītāji, gan sporta entuziasti, gan aktīvās atpūtas un spēļu cienītāji, tādējādi pagalmam veidojoties par harmonisku laika pavadīšanas vietu ikvienam kompleksa iedzīvotājam.

“Mārpagalmi“ piedāvā dzīvokļus divās projektu klasēs - standarta un komforta. Standarta klases dzīvokļi apmierinās to klientu prasības, kuri novērtē augstu energoefektivitāti, sakārtotu vidi, savukārt komforta klases dzīvokļus izvēlēsies cilvēki, kam ir stingrākas dizaina vēlmes un prasības pret materiāliem, kā arī tie, kam nepieciešams plašāks mājoklis, pazemes autostāvvieta un papildu noliktavas platība.

Kā interesanti jaunumi šogad gaidāmi divi jaunie projekti: “Kaivas kvartāls“ Rīgas Dreiliņos un “Grafīts“ Bieriņos. “Kaivas kvartāla“ būvniecība jau pamazām tiek uzsākta un jau tuvāko mēnešu laikā dzīvokļi tiks piedāvāti rezervācijām. Projekta ietvaros paredzētas 5 ēkas, ar plašu un labiekārtotu teritoriju, būs pieejami 2 - 4 istabu dzīvokļi. Savukārt “Grafīts“ Liepājas ielā būs vienas ēkas projekts, kurā plānoti 72, 2 - 4 istabu dzīvokļi.

Klienti, kuri šobrīd apsver domu par dzīvokļa iegādi topošajos projektos, aicināti pieteikties projektu interesentu sarakstam, saizpildot saziņas formu mājas lapā. Tas nozīmē, ka būs iespēja saņemt jaunumus un aktuālo informāciju par konkrētā projekta attīstības gaitu, kā arī dzīvokļu rezervāciju uzsākšanu. Jāpiemin, ka dzīvokļu rezervācijas netiek uzsāktas pirms būvniecības sākuma.

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv