• LV Articles
  • Jaunumi
  • 11.01.2024

Īpaši izdevīgs piedāvājums “Kaivas kvartāla” plašākajiem dzīvokļiem

“Kaivas kvartāls” ir jauno mājokļu projekts, kur baudīt Pierīgas sajūtu, neizbraucot no galvaspilsētas. Lai gan projekts atrodas plašajos un zaļajos Rīgas Dreiliņos, kur ir mazāk drūzmas, toties vairāk vietas ģimeniskai kopā būšanai, šajā vietā jūtama arī Mežciema klātbūtne, kas nozīmē attīstītu infrastruktūru un plašu pakalpojumu piedāvājumu dažu soļu attālumā no mājām.

Īpašais piedāvājums 3 un 4 istabu mājokļiem

Šobrīd notiek dzīvokļu rezervācijas process dzīvojamā kvartāla pirmajā sešu stāvu mājā, kur tiek realizēti 72 dzīvokļi ar 2, 3 un 4 istabu klāstu. Pašlaik īpaši izdevīgi nosacījumi ir plašāko mājokļu pircējiem - bez maksas tiek piedāvātas pozīcijas, kas būtiski uzlabos ikdienas komfortu. 4 istabu dzīvokļiem, parakstot priekšlīgumu līdz 31.03.2024., dāvanā virszemes autostāvvieta, savukārt 3 istabu dzīvokļiem - dāvanā noliktavas telpa. Ne mazāk svarīgi - izvēloties kādu no pirmās ēkas īpašumiem, būs iespēja ātri tikt savās jaunajās mājās, jo dzīvokļi būs gatavi jau šogad.

Pārdomāts dzīvoklis - labsajūta, kas caurvīs katru dienu

Kopumā “Kaivas kvartāls” harmoniskos Dreiliņus papildinās ar piecām savstarpēji saskanīgām, A klases energoefektivitātes daudzdzīvokļu ēkām. Dzīvokļos ir izbūvēta rekuperācijas sistēma, savukārt uz jumta tiks uzstādīti saules paneļi, kas kalpos koplietošanas enerģijas nodrošināšanai. Jaunie mājokļi tiek būvēti atbilstoši augstajiem “YIT” standartiem, dzīvokļos iekļaujot mūsdienīgus risinājumus, kas sniegs ērtības un komfortu - tie ir ilgtspējīgi un ērti, pieredzē pārbaudīti plānojumi un rūpīgi izvēlēti apdares materiāli. “Kaivas kvartāls” dzīvokļu pircējiem tiek piedāvāti divu veidu apdares risinājumi un attīstītājs būvniecības procesā būs parūpējies par grīdas segumu telpās, sienu krāsojumu, flīzēm sanmezglos, kā arī santehniku. 4 istabu dzīvoklī ir atsevišķi nodalīta guļamzona, noliktava un īpaši gaiša viesistaba ar logiem uz divām pusēm. 3 istabu dzīvoklī ir virtuve nišā un ietilpīgs skapis gaitenī, lielākajos dzīvokļos divi sanmezgli. Savukārt 2 istabu dzīvokļiem ir klasisks “YIT” divistabu dzīvokļa plānojums, ar virtuvi nišā, plašu vietu skapim gaitenī un vannas istabu ar vannu vai dušu. Visiem mājokļiem ir balkoni, kuriem šajā projektā, ņemot vērā nepārblīvēto un zaļo apkārtni, ir īpaša nozīme un lietderība.

Papildu ērtībām un komfortam katrai ēkai tiks izbūvēts un būs pieejams arī pagrabstāvs, kur izvietotas pazemes autostāvvietas un noliktavu telpas. Vienlaikus ēkās tiks nodrošināti dažādi drošības risinājumi, piemēram, sarunu iekārta dzīvokļos, videonovērošanas sistēmas ēku pagalmos, tai skaitā virszemes autostāvvietās, rotaļlaukumā, pazemes autostāvvietā, kā arī ēku ieejas mezglos.

Iekšpagalms, kur prieks uzkavēties

Īpaša uzmanība “Kaivas kvartālā” pievērsta pagalmu izskatam un labiekārtojumam, veidojot vidi, kas aicina būt kopā un tajā būtu patiess prieks uzturēties. Piemājas teritorijā tiks iekārtotas trīs pārdomātas zonas daudzveidīgai laika pavadīšanai. Viena mierīgiem atelpas brīžiem, otra - aktīvai atpūtai un bērnu rotaļām, savukārt trešā - piknikiem un svētku svinēšanai. Tas nozīmē, ka, lai izbaudītu kvalitatīvu atpūtu, nebūs jāmeklē kāda īpaša vieta - tas būs iespējams piemājas teritorijā.

Blakus projekta mājām plešas Biķernieku mežs ar labiekārtotu skriešanas taku un velotrasi, savukārt sniegotā ziemā priecē distanču slēpošanas trase. Kvartālā iekopti vizuāli izteiksmīgi apstādījumi, cienot un saglabājot vēsturiski augošos kokus.

Piekļuve kvartālam ir no Kaivas ielas, automašīnu būs ērti novietot gan pazemes autostāvvietā, gan pagalmā jeb virszemes autostāvvietā. Gājēju un velo kustības organizēšanai teritorijā plānotas drošas un pielāgotas gājēju ietves, un arī tām nodrošināts savienojums ar aktīvo Kaivas ielu.

*Piedāvājums spēkā no 04.01.2024. - 31.03.2024. YIT aktuālie akciju piedāvājumi nesummējas.

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv