• 29.03.2017

Nākamā gada sākumā tiks nodota ekspluatācijā ceturtā daudzdzīvokļu māja kompleksā “Priedes”

Nekustamo īpašumu attīstītājs “YIT Celtniecība” ir uzsācis ceturtās daudzdzīvokļu ēkas dzīvokļu tirdzniecību māju kompleksā “Priedes” Rīgā, Pupuķu ielā 5, ko plānots pabeigt nākamā gada sākumā. Pirmo divu kompleksa ēku būvniecība tika noslēgta 2016. gada sākumā, un tajās patlaban apdzīvoti jau teju visi dzīvokļi. Tikmēr projekta trešā un ceturtā ēka vēl ir būvniecības stadijā.

Daudzdzīvokļu kompleksa “Priedes” trešās daudzdzīvokļu mājas nodošana ekspluatācijā iecerēta šā gada vasarā, un tajā jau vairāk nekā 30% dzīvokļu ir pārdoti. Savukārt ceturtās ēkas būvniecību plānots turpināt līdz nākamā gada sākumam.

“Šis projekts galvenokārt ir veidots, domājot par jaunajām ģimenēm. Kā liecina mūsu dati, teju 60% no visiem klientiem ir tieši ģimenes ar bērniem, no kuriem daudzi izmanto finanšu institūcijas „Altum” atbalsta programmas priekšrocības. Mājokļi ne tikai atrodas patīkamā un mierīgā vidē, bet arī nodrošina dažādus praktiskus ieguvumus. Esam izveidojuši veiksmīgu sadarbību ar uzņēmumu, kas mums ļauj saviem klientiem par izdevīgu cenu nodrošināt pilnībā nokomplektētu virtuves iekārtu, atvieglojot pārcelšanās procesu. Tāpat daudzdzīvokļu māju tuvumā iespējams iegādāties drošu pazemes vai virszemes stāvvietu, ko dzīvokļa iegādē augsti novērtē arī jaunie mājokļu īpašnieki,” par projektu stāsta “YIT Celtniecība” valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Jaunās daudzdzīvokļu mājas atrodas pie pašas Rīgas robežas, blakus priežu mežam, piedāvājot mierīgu un zaļu vidi apvienojumā ar labi attīstītu infrastruktūru. Netālu no kompleksa “Priedes” pieejamas izglītības iestādes, iepirkšanās centri, medicīnas iestādes, kā arī namu tuvumā atrodas Dienvidu tilts un tam izbūvētie pievadceļi, kas īsā laikā ļauj nokļūt pašā Rīgas centrā.

Daudzdzīvokļu kompleksa “Priedes” jaunajā mājā piecos stāvos ir 40 jauni dzīvokļi. To platība ir no 49 līdz 65 m2, un dzīvokļos tiks nodrošināta arī pilna iekšējā apdare. Savukārt visā kompleksā, kuru kopā veidos četras ēkas, iedzīvotājiem tiek piedāvāti 160 jauni un komfortabli mājokļi.

Par “YIT”
“YIT” veido labāku dzīves vidi, attīstot un būvējot dzīvojamās un darījumu ēkas, infrastruktūru un veselas teritorijas. Mūsu mērķis ir ienest ilgtspējīgās pilsētās vairāk dzīvības. Mēs veltam savu uzmanību rūpēm par klientiem, inovatīvai pilsētvides attīstīšanai, kaislīgai izpildei un iedvesmojošai vadībai. Mūsu izaugsmes dzinulis ir pilsētvides attīstīšana kopā ar partneriem. Mēs darbojamies Somijā, Krievijā, Baltijas valstīs, Čehijā, Slovākijā un Polijā. Mūsu ieņēmumi 2015. gadā bija teju 1,7 miljardi eiro, un mēs nodarbinām apmēram 5300 darbinieku. Mūsu akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki biržā. www.yitgroup.com

Papildu informācija:
Arita Krūze