• LV Articles
  • 02.08.2017

Trešā daudzdzīvokļu māja kompleksā "Priedes" ir nodota ekspluatācijā

Nekustamo īpašumu attīstītājs “YIT Celtniecība” ir nodevis ekspluatācijā trešo daudzdzīvokļu ēku dzīvojamo māju kompleksā „Priedes” Rīgā, Pupuķu ielā 7. Ēka dzīvošanai būs gatava šā gada vēlā rudenī, savukārt vairāk nekā 80% dzīvokļu šajā projektā jau ir rezervēti un pārdoti.

Nekustamo īpašumu attīstītājs “YIT Celtniecība” ir nodevis ekspluatācijā trešo daudzdzīvokļu ēku dzīvojamo māju kompleksā „Priedes” Rīgā, Pupuķu ielā 7. Ēka dzīvošanai būs gatava šā gada vēlā rudenī, savukārt vairāk nekā 80% dzīvokļu šajā projektā jau ir rezervēti un pārdoti. „Šāda pieprasījuma aktivitāte liecina, ka dzīvokļi šajā projektā ir ērti, funkcionāli un atbilstoši klientu vajadzībām,” secina „YIT Celtniecība” valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Daudzdzīvokļu kompleksa “Priedes” jaunajā mājā piecos stāvos ir 40 jauni dzīvokļi, kuru platība ir no 49 līdz 65 m2. Dzīvokļos tiks nodrošināta arī pilna iekšējā apdare, un par atsevišķu cenu var tikt iekārtota arī pilnībā nokomplektēta virtuves iekārta. Savukārt visā kompleksā, kuru kopā veidos četras ēkas, iedzīvotājiem tiek piedāvāti 160 jauni un komfortabli mājokļi.

Pirmo divu kompleksa ēku būvniecība tika noslēgta 2016. gada sākumā, un tajās patlaban apdzīvoti jau teju visi dzīvokļi. Tikmēr projekta ceturtajā ēkā, kas vēl ir būvniecības stadijā, rezervēti un pārdoti aptuveni 30% dzīvokļu. To plānots pabeigt līdz nākamā gada sākumam.

Jaunās daudzdzīvokļu mājas atrodas pie pašas Rīgas robežas, blakus priežu mežam, piedāvājot mierīgu un zaļu vidi apvienojumā ar labi attīstītu infrastruktūru. Netālu no kompleksa “Priedes” pieejamas izglītības iestādes, iepirkšanās centri, medicīnas iestādes, kā arī namu tuvumā atrodas Dienvidu tilts un tam izbūvētie pievadceļi, kas īsā laikā ļauj nokļūt pašā Rīgas centrā.

Par “YIT”
“YIT” veido labāku dzīves vidi, attīstot un būvējot dzīvojamās un darījumu ēkas, infrastruktūru un veselas teritorijas. Mūsu mērķis ir ienest ilgtspējīgās pilsētās vairāk dzīvības. Mēs veltām savu uzmanību rūpēm par klientiem, inovatīvai pilsētvides attīstīšanai, kaislīgai izpildei un iedvesmojošai vadībai. Mūsu izaugsmes dzinulis ir pilsētvides attīstīšana kopā ar partneriem. Mēs darbojamies Somijā, Krievijā, Baltijas valstīs, Čehijā, Slovākijā un Polijā. Mūsu ieņēmumi 2015. gadā bija teju 1,7 miljardi eiro, un mēs nodarbinām apmēram 5300 darbinieku. Mūsu akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki biržā. www.yitgroup.com