• LV Articles
  • 05.02.2018

Ekspluatācijā nodota ceturtā kompleksa "Priedes" daudzdzīvokļu māja

Nekustamo īpašumu attīstītājs “YIT Celtniecība” ir nodevis ekspluatācijā ceturto daudzdzīvokļu ēku dzīvojamo māju kompleksā „Priedes” Rīgā, Pupuķu ielā 5.

Nekustamo īpašumu attīstītājs "YIT Celtniecība" ir nodevis ekspluatācijā ceturto daudzdzīvokļu ēku dzīvojamo māju kompleksā "Priedes" Rīgā, Pupuķu ielā 5, informēja uzņēmumā. Kompleksa "Priedes" jaunās daudzdzīvokļu mājas piecos stāvos ir 40 dzīvokļu ar platību no 49 līdz 65 kvadrātmetriem. Dzīvokļos ir pilna iekšējā apdare, bet par atsevišķu cenu ir iespēja iegūt dzīvokli arī ar pilnībā nokomplektētu virtuves iekārtu.

"Jau no iepriekšējo trīs ēku dzīvokļu pozitīvajām iegādes tendencēm esam pārliecinājušies, ka dzīvokļi šajā projektā pilnībā apmierina klientu vēlmes un vajadzības. Projekts galvenokārt veidots, ņemot vērā jauno ģimeņu vajadzības, kuras šo dzīvokļu iegādē bieži vien izmanto finanšu institūcijas "Altum" ģimeņu atbalsta programmas piedāvājumu," sacīja "YIT Celtniecība" valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Pēc kompānijā vēstītā, ceturtajā namā šobrīd ir pārdoti 80% dzīvokļu.
Pirmo divu kompleksa ēku būvniecība noslēdzās 2016.gada sākumā, un tajās patlaban apdzīvoti gandrīz visi dzīvokļi. Savukārt kompleksa trešā daudzdzīvokļu māja ekspluatācijā nodota 2017.gada vasarā, un teju visi ēkas dzīvokļi tika apdzīvoti jau tā paša gada rudenī. Četru ēku kompleksā kopumā ir 160 dzīvokļu.