• LV Articles
  • Preses relīze
  • 14.11.2018

Jaunajā projektā "Dzirciema nams" jau rezervēta gandrīz puse dzīvokļu

Novembra sākumā jaunā projekta "Dzirciema nams", kas atrodas Eiženijas ielā 17, Rīgā, būvnieki no SIA "YIT LATVIJA" pabeidza jumta konstrukciju izbūvi, un ēka ir ieguvusi savu apjomu.

„Labā vietā top labs nams. Domāju, ka Dzirciems pašlaik ir viens no zaļākajiem, klusākajiem un pievilcīgākajiem dzīvojamajiem rajoniem Rīgā, un te ir lieliska vieta, kur apmesties gan ģimenēm, gan arī cilvēkiem, kuri pagaidām dzīvo vieni. Netālu atrodas vairāki zaļi Rīgas parki – Nordeķu parks, Dzegužkalns un Botāniskais dārzs, kas droši vien īpaši piesaistīs pastaigu un sportisku aktivitāšu svaigā gaisā cienītājus. Tuvumā ir attīstīta un ērta infrastruktūra,” skaidro "YIT LATVIJA"" valdes priekšsēdētājs Andris Božē.
Viņš arī īpaši uzsver, ka ēkas celtniecībā liela uzmanība tiek pievērsta ēkas energoefektivitātei un energoresursu patēriņa uzskaitei.

Ēkas nodošana ekspluatācijā paredzēta nākamā gada pavasarī, bet vasaras izskaņā "Dzirciema nams" būs jau gatavs dzīvošanai. Ēkai būs divi četru un piecu stāvu korpusi, kuros atradīsies 74 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi 39-97 kvadrātmetru platībā. Mājokļi būs ar pilnu iekšējo apdari. Divu un trīs istabu dzīvokļiem paredzēti dažādi plānojumi, lai ikviens jaunais iemītnieks varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko un atbilstošāko dzīvokli.

Ap namu tiks labiekārtots un apzaļumots pagalms, kā arī iemītnieku ērtībām būs pieejams lifts, pazemes autostāvvietas un noliktavu telpas. Dzīvokļu cenas jaunajā projektā ir no 1620 eiro par kvadrātmetru.

"Dzirciema nama" projekta autors ir "Jākobsonu mākslas darbnīcas" arhitekts Ivars Jākobsons, bet autoruzraudzību veic un attiecīgi būvprojekta vadību pārņēma SIA "1.618" arhitekte Inga Stakione- Līdaka. Savukārt būvnieks un projekta attīstītājs ir SIA "YIT LATVIJA". Dzīvokļu rezervēšana sākās 2018. gada sākumā, un šajā laikā ir pārdoti un rezervēti jau 47% jauno dzīvokļu.
Vairāk par projektu!

Par "YIT"
"YIT" ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā un ceļu būves darbu veikšanā. Kopā ar klientiem mūsu 10 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 11 valstīs: Somijā, Krievijā, Skandināvijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. 2018. gada 1. februārī apvienojoties diviem Somijas uzņēmumiem ar vairāk nekā simt gadu ilgu pieredzi būvniecībā - YIT un Lemminkäinen, ir izveidots jaunais YIT. Mūsu atzītie ienākumi 2017. gadā pārsniedza 3,8 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy. www.yitgroup.com