• Bloga ieraksts
  • 28.09.2018
  • 1 skatījumi

5 iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvokli ar pilnu apdari

Šobrīd nekustamo īpašumu attīstītāji dzīvokļus jaunajos projektos pārdod un piedāvā jau ar pilnu iekšējo apdari. Arī Somijas uzņēmums YIT nav izņēmums!

Šobrīd nekustamo īpašumu attīstītāji dzīvokļus jaunajos projektos pārdod un piedāvā jau ar pilnu iekšējo apdari. Arī Somijas uzņēmums YIT nav izņēmums! Visos projektos dzīvokļa cenā ir ietverta arī pilna apdare, ja vien nav norādīts citādi.
Ko tā sevī ietver? Kādi ir ieguvumi un trūkumi? Kāpēc izvēlēties dzīvokļus ar pilnu apdari? Un vai šī opcija ir izdevīga dzīvokļa pircējiem?

Pilna apdare – zaļā gaisma!

Mēs visi zinām – zaļā gaisma luksoforā nozīmē, ka varam uzsākt kustību. Pilna dzīvokļa apdare ir zaļā gaisma ikkatram dzīvokļa pircējam – tā ļauj ievākties mājoklī, kurā iespējams uzreiz uzsākt pilnvērtīgu dzīvi.

Kas ietilpst pilnajā dzīvokļu apdarē YIT projektos? Starpsienas, grīdas segums, nošpaktelētas un nokrāsotas sienas, apkures sistēma, elektrība, iekšdurvis, logi, flīzes, santehnika, kā arī optiskais kabelis. Uzņēmums YIT LATVIJA šobrīd saviem klientiem piedāvā 5 projektus dažādās Rīgas vietās. Taču, ja mājoklis nepieciešams uzreiz, tad projekts "Riverstone Residence" ir gatavs dzīvošanai ar pabeigtu un pilnu apdari. 

Nedzīvo būvlaukumā!

Vēlies ievākties mājvietā, kurā ir mazliet jūtama jauna remonta smarža? Droši var apgalvot, ka tā ir pilnīga komforta un iespēju smarža.

Pilna dzīvokļa apdare ir domāta tiem, kuri nevēlas piedzīvot nekārtību mājās, nepatīkamas skaņas, putekļus, krāsas specifisko aromātu un citus remonta nepatīkamos blakusefektus. Kā arī nevajadzēs tērēt laiku apdares materiālu un celtnieku meklēšanai uzreiz pēc dzīvokļa iegādes. Atliek tikai izvēlēties mēbeles un varēs droši uzsākt dzīvi savā personīgajā mājoklī.

Ērti un izdevīgi!

Pirkt dzīvokli ar pilnu iekšējo apdari ir daudzreiz izdevīgāk. Kādēļ? Jo nekustamo īpašumu attīstītājiem ir izdevīgāka cena būvniecības materiāliem. Turklāt darbus veic profesionāli un zinoši speciālisti, kuriem ir liela pieredze celtniecības jomā. Šobrīd YIT projektos tiek izmantotas Itālijas Kerama Marazzi flīzes, Vācijas Grohe un Šveices Laufen santehnika, Somijas Jeldwen iekšdurvis un dzīvokļa durvis, kā arī pašmāju PAA akmens masas vannas. Piemēram, Riverstone Residence projektā ir Latvijā ražoti “Staļi” koka logi. Diemžēl patstāvīgi ar šādu izdevīgu cenu veikt remontu un apbūvē izmantot tik kvalitatīvus materiālus būtu sarežģīti.

Bet man šī krāsa nepatīk!

Kādi ir iespējamie trūkumi, pērkot dzīvokli ar iekšējo apdari? Diemžēl klients nevar mainīt apbūvē izmantotos materiālus un krāsas. Tomēr jāatzīmē, ka nekustamā īpašuma attīstītājs YIT piedāvā saviem klientiem iespēju izvēlēties flīzes, sienu krāsas un grīdas segumu pie saviem sadarbības partneriem, ja projektā tiek piedāvāts viens apdares risinājums.  Šobrīd projektos “Green City” un “Annas Parks” tiek piedāvāti apdares varianti -  2 veidu grīdas segumi dzīvojamajām telpām un 3 dažādu kolekciju flīzes vannas istabai. Taču šāda izvēles iespēja ir pieejama tikai dzīvokļiem, kuri tiek iegādāti būvniecības stadijā, kā arī, ja vēlaties iegādāties dzīvokli ar baltu apdari, to iespējams izdarīt ierobežotu laika periodu. Ja zini, kā izskatās tava sapņu mājvieta, veic rezervāciju laicīgi.

Apdare dara laimīgu!

Aicinām pievērst uzmanību tam, kā projekta attīstītājs vai pārdevējs definē ‘pilna dzīvokļa apdare’. Atsevišķas pozīcijas var atšķirties, tāpēc, izvēloties mājokli, noteikti ir jāizvērtē visi ieguvumi, kurus sniedz nekustamā īpašuma attīstītājs. 
Mājoklī ar pilnu apdari varēsi uzsākt dzīvošanu uzreiz pēc atslēgu saņemšanas, netērējot laiku papildus apdares darbu veikšanai. Tu iegūsi skaistas telpas, kuras varēsi pārvērts par savu miera salu. Pilnīga bauda – pilna apdare!