• Bloga ieraksts
  • 01.07.2019
  • 1 skatījumi

Ielec vasaras piedzīvojumos!

7 padomi vasaras nodarbēm

Pirmais vasaras mēnesis jau ir pagājis un tev pietrūkst ideju laika pavadīšanai? Tev ir nepieciešami silts laiks, labiekārtots pagalms un vienkārši realizējamas idejas:

  1. Draudzīgs pikniks. Uzaicini ģimeni, draugus un kaimiņus. Šis pasākums ļaus iepazīties tuvāk ar kaimiņiem un pavadīt laiku kopā ar mīļajiem. Garšīga un draudzīga nodarbe, kuru vari atkārtot katru nedēļas nogali. Izdomājiet kopā iknedēļas pasākumu tematiku, piemēram, balstītu uz filmas vai grāmatas motīviem.

    nodarbes vasara pagalms mājas лето дом house  2.jpg
  2. Treniņš mājās. Nevēlies doties uz sporta zāli? Izmanto silto laiku, paņem paklāju un ej uz mājas pagalmu. Viss vajadzīgais tev jau ir - svaigs rīta gaiss, putnu dziedašana un neliela apņemšanās. Meditācija, stiepšanās vai spēka treniņi – katrai dienai izstrādā savu vingrinājumu programmu.

    nodarbes vasara pagalms mājas лето дом house  1.jpg
  3. Nofilmē vasaru. Vasaras sezona ir piesātināta ar krāsām, tāpēc iemūžīni tās. Paņem telefonu un dodies uz pagalmu, bildē un filmē savu maltīti, puķes, kukaiņus un draugus. Uzsāc savu blogu – ievieto bildes Instagram un uzraksti pavadošo tekstu vai vēlējumu saviem sekotājiem.
  4. Palīdzības roka. Pamanīji, ka kaimiņam ir nepieciešama palīdzība? Sniedz to! Atver durvis, ienes ratus, sniedz padomus vai dalies ar idejām. Lai šī vasara kļūst par labo darbu sezonu.
  5. Ļaujies iedvesmai. Zīmē vai muzicē mājas pagalmā. Tu pavadīsi laiku ne tikai radošā gaisotnē, bet arī attīstīsi savus talantus. Taču ar dziesmu dziedāšanu, mūzikas instrumentu spēlēšanu neiesakām aizrauties naktī.

    nodarbes vasara pagalms mājas лето дом house  3.jpg
  6. Laiks valodām. Vienas vasaras laikā nevar iemācīties svešvalodu, taču svarīgākās frāzes gan. Ja ir ieplānots ceļojums uz ārzemēm, izmanto internetu un sāc apgūt svarīgākos vārdus un frāzes. Video, teksti vai aplikācijas – dodies ar savu skolotāju (telefonu vai datoru) ārā un mācies.
  7. Dejo lietū. Gaiss ir silts un ārā līst? Laiks dejām lietū. Atceries bērnības dienas un bezrūpību.

    nodarbes vasara pagalms mājas лето дом house  5.jpg