• LV Articles
  • Jaunumi
  • 01.12.2019

Ekspluatācijā nodotas jaunā projekta "Annas Parks" pirmās divas ēkas

Būvkompānija un nekustamo īpašumu projektu attīstītājs "YIT LATVIJA" ir nodevis ekspluatācijā jaunā projekta "Annas Parks" pirmās divas ēkas. Paredzams, ka dzīvokļu īpašnieki jaunajās telpās varēs sākt dzīvot nākamā gada sākumā.

Projekta "Annas Parks" pirmās divas mājas atrodas Rīgā, Anniņmuižas bulvārī 21A un 21. 

Kompleksā, kuru projektējusi "Jākobsonu mākslas darbnīca", katrā ēkā ir 44 vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi 39 līdz 87 kvadrātmetru platībā ar balkoniem. Aktīvi notiek dzīvokļu rezervācija, taču vēl ir pieejami 6 dzīvokļi pirmajā un 14 otrajā ēkā. Dzīvokļi tiek pārdoti ar pilnu apdari, pārdošanas cena ir vidēji 1900 eiro par kvadrātmetru.

Māju komplekss atrodas norobežotā teritorijā, katras ēkas iedzīvotājiem uzbūvētas arī 17 noliktavas telpas, 23 pazemes un 26 virszemes autostāvvietas.

""Annas Parks" zaļā vidē piedāvā šim rajonam netipisku mazstāvu apbūvi, skandināvu kvalitāti un labus transporta savienojumus gan ar Rīgas centru, gan ar Jūrmalu. Netālu atrodas Anniņmuižas parks, veloceliņš no Rīgas uz Jūrmalu, autobusu un tramvaja pieturas, Zolitūdes dzelzceļa stacija. Arī lidosta ir tikai 15 minūšu brauciena attālumā. Personām ar īpašām vajadzībām esam nodrošinājuši iespēju piekļūt ēkas pirmā stāva līmenim, starp brauktuvi un gājēju ietvi ir uzbūvētas nobrauktuves ratiņkrēslu lietotājiem," jaunā projekta priekšrocības nosauc "YIT LATVIJA" valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Viņš arī piebilst, ka šo projektu ļoti bieži izvēlas Imantas iedzīvotāji, kam ir labi zināmas šīs vietas un apkaimes priekšrocības. Iedzīvotājiem ir pieejama arī cita publiskā infrastruktūra - bērnudārzi, skolas, tirdzniecības centri u.c. 

Pašlaik turpinās arī kompleksa trešās mājas celtniecība, bet nākamgad plānota ceturtās, kompleksu noslēdzošās ēkas būvniecība.

Par "YIT"
"YIT" ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā un ceļu būves darbu veikšanā. Kopā ar klientiem mūsu 10 000 speciālistu veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 11 valstīs: Somijā, Krievijā, Skandināvijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. 2018. gada 1. februārī apvienojoties diviem Somijas uzņēmumiem ar vairāk nekā simt gadu ilgu pieredzi būvniecībā - YIT un Lemminkäinen, ir izveidots jaunais YIT. Mūsu atzītie ienākumi 2018. gadā pārsniedza 3,2 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy.