• LV Articles
  • Jaunumi
  • 07.05.2019
  • 1 skatījumi

Rosība Imantā - "Annas Parka" dzīvojamās mājas jau ieguvušas redzamas aprises

Labas ziņas jauno mājokļu projekta "Annas Parks" topošajiem iedzīvotājiem! Pirmās un otrās mājas būvniecība norit raiti un kā plānots - abas mājas jau ieguvušas redzamas aprises, ir gatavi ēku karkasi un jumts. Pirmās mājas dzīvokļu jaunie saimnieki tos varēs sākt apdzīvot jau nākamā gada sākumā. Taču tiem, kas vēl domā un ir ceļā uz īstā mājokļa iegādi - būs ko izvēlēties arī no trešās mājas piedāvājuma, kuras celtniecības darbi tiks uzsākti drīzumā.

Tie, kas savu mājokli noskatījuši pirmajās divās mājās, aicināti sazināties ar YIT pārdošanas speciālistēm, lai rezervētu sev tīkamāko dzīvokli. Savukārt, tie, kas mazāk steidzīgi un vēlas sagaidīt trešo māju, var pievienoties interesentu sarakstam, aizpildot kontaktformu, lai aktuālo informāciju par projekta attīstības gaitu vienmēr uzzinātu pirmie. 

Vairāk par "Annas Parka" mājām

Projekta atrašanās vieta ir viena no zaļākajām un pieprasītākajām Kurzemes priekšpilsētas oāzēm - Imanta, Anniņmuižas bulvāris 21 un 21a. Dzīvojamo ēku kompleksu "Annas Parks" šobrīd veido divi četru stāvu nami, bet drīzumā taps arī trešā māja. Pirmajās divās mājās katrā ēkā būs izvietoti 44 dzīvokļi (no 1 - 4 istabām) un katram no tiem paredzēts arī balkons. 
Mājas celtas, izmantojot mūsdienīgus, uzticamus un kvalitatīvus tehniskos risinājumus, savukārt, domājot par labiekārtotu apkārtējo infrastruktūru un patīkamu vidi, starp dzīvojamām ēkām tiks iekārtoti apzaļumoti pagalmi ar bērnu spēļu un sporta laukumiem. Kvartāla ietvaros tiks izveidots arī augļu dārzs. 
Iedzīvotājiem būs iespēja iegādāties gan virszemes, gan pazemes autostāvvietas. Iebraukšana teritorijā paredzēta no Anniņmuižas bulvāra - teritorija būs norobežota un iebraukšanas kontrolei iecerēts izmantot aizsargbarjeru. Papildu drošībai, teritorija būs iežogota un ēkas pagalmā nepārtraukti darbosies video novērošana (virszemes autostāvvietās, bērnu laukumā, tehniskajās telpās, mājas ieejas mezglos, pazemes autostāvvietā).
Par savu dzīvesvietu izvēloties "Annas Parka" mājas, iedzīvotāji varēs baudīt apkārtējās vides priekšrocības - meža ieloka mieru un klusumu, zaļo apkārtni un ne mazāk svarīgās un ikdienā nepieciešamās praktiskās ērtības un vajadzības. Piemēram, ātra nokļūšana līdz pilsētas centram būs tiem, kas brauc ar savu, vai izmanto sabiedriskā transporta iespējas. Lidmašīnas, velosipēdi, automašīnas, pilsētas sabiedriskais transports - tas viss ir ērti sasniedzams no "Annas Parka". Dažu minūšu attālumā kursē 1.tramvajs, 7 minūtēs var sasniegt dzelzceļa staciju "Zolitūde", savukārt, ja galamērķis tālāks, 15 minūšu brauciena attālumā ir lidosta "Rīga". 

Šeit īstā dzīvesvieta būs arī pastaigu cienītājiem un riteņbraucējiem. 19. gadsimta beigās šeit iekārtots regulāra plānojuma Anniņmuižas bulvāra parks. Tas arī šobrīd ir viena no tuvumā dzīvojošo lielākajām priekšrocībām - piemērots nesteidzīgām pastaigām, atpūtai vai hobiju baudīšanai. Tam blakus vēl kāda ekstra - veloceliņš, kas piedāvā divas iespējas - doties uz Jūrmalu vai Rīgas centru.  

Apskati "Annas Parka" dzīvokļu piedāvājumu!

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv