• LV Articles
  • Jaunumi
  • 10.07.2020

Ekspluatācijā nodota projekta "Green City" otrā māja

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "YIT LATVIJA" jūlija sākumā ekspluatācijā ir nodevis otro dzīvojamo māju jaunajā projektā "Green City". Ēka atrodas Rīgā, Purvciemā, Upeņu ielā 21.

Jaunajā namā ir iespējams iegādāties vienas līdz četru istabu dzīvokļus ar pilnu apdari. Pavisam ēkā ir 88 dzīvokļi, kuru platība ir 34,5 līdz 91,4 kvadrātmetri. Daļa dzīvokļu pagaidām vēl nav rezervēti, un interesentiem ir iespēja tos iegādāties. Jaunajos dzīvokļos īpašnieki varēs sākt dzīvot jau rudenī.

"Šī ir ļoti laba vieta iedzīvotājiem ar visdažādākajām vajadzībām un interesēm. Pārdodot dzīvokļus projekta pirmajā ēkā, mēs redzējām, ka cilvēkus, no vienas puses, "Green City" piesaista Purvciema ļoti attīstītā infrastruktūra – šeit tuvumā ir skolas un bērnudārzi, ērti sasniedzami ir lielveikali "Domina" un "Alfa", ir attīstīts sabiedriskais transports. Rajonā ir iespējams gan nodarboties ar sportu, gan izklaidēties. No otras puses, iedzīvotāji novērtē arī zaļo vidi pie dzīvesvietas, netālo Biķernieku mežu un atpūtas iespējas brīvā dabā.  Protams, piesaista arī dzīvokļu plānojums un celtniecības kvalitāte," rezumē "YIT LATVIJA" valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Arhitekti un būvnieks ir parūpējušies par ēkas ergonomiku, dzīvokļu mūsdienīgu plānojumu, kvalitatīviem apdares materiāliem, ērtām koplietošanas telpām un satiksmes organizāciju. Apkārtējā vide ir labiekārtota, iekšpagalmā ir ierīkots rotaļu laukums bērniem. Savukārt automašīnām paredzētas stāvvietas ēkas puspagraba stāvā, kā arī pagalmā, un tās, pērkot dzīvokli, var iegādāties papildus. Arī noliktavas telpas ēkas puspagraba stāvā ir iespējams iegādāties par papildu samaksu.

"Green City" ir projektējusi "Jākobsonu mākslas darbnīca". Projekta attīstīšanu veic attīstītājs SIA "YIT LATVIJA".

Jau tuvākajā laikā tiks uzsākta arī projekta "Green City" trešās mājas būvniecība, turpinot teritorijas attīstību un pilnveidošanu. 

YIT ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem un pilsētvides attīstītājiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā. Kopā ar klientiem mūsu 8 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 10 valstīs: Somijā, Krievijā, Zviedrijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. Mūsu apgrozījums 2019. gadā sasniedza 3,4 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy.