• LV Articles
  • Jaunumi
  • 03.10.2020

Īstais laiks iegādāties dzīvokli YIT projektā!

"YIT LATVIJA" būvē to, kas cilvēkiem patiešām nepieciešams, bez nevajadzīgām pārmērībām, kas rada liekas izmaksas un raizes – jaunus, mūsdienīgus, uzticamus un kvalitatīvus mājokļus pieprasītākajās pilsētas apkaimēs, ar iespēju izvēlēties sev piemērotāko platību un plānojumu, par cenu, kas piemērota tieši vietējam tirgum. Tieši tāpēc "YIT LATVIJA" jaunie mājokļi no sludinājumu statusa ātri pārtop rezervētos un iegādātos mājokļos.

Pateicoties lielajai klientu interesei, attīstītājs var piedāvāt savus mājokļus ar interesantiem, izdevīgiem un motivējošiem piedāvājumiem. Oktobrī tie pieejami projektos "Annas Parks" Imantā, "Dzirciema nams" Dzirciemā un "Green City 2" Purvciemā. Atliek tikai izvēlēties aktuālāko izvēlēties sev aktuālāko!

ANNAS PARKS
Projekts "Annas Parks" atrodas Imantā, Anniņmuižas bulvārī un dzīvojamo kompleksu veido četras mājas, ko ieskauj priežu zaļums un svaigs gaiss. Projekta piedāvājumā ir 1 – 4 istabu dzīvokļi.

Pirmās divas mājas jau ir gandrīz pilnībā apdzīvotas un šobrīd, iegādājoties kādu no pieejamajiem studio tipa dzīvokļiem Annas Parka 2. mājā, virtuves iekārta tiks iekļauta īpašuma cenā. 
Arī lielākā daļa no trešās mājas dzīvokļiem jau ir rezervēti un, sākot dzīvokļa iegādes procesu šobrīd, jaunajā mājoklī ievākties būs iespējams vēl šogad. Visplašākā mājokļu izvēle pieejama un aktīvākā pārdošana notiek kompleksa 4. mājā, kas arī ir projekta noslēdzošais posms.  

Nekustamais īpašums, Jaunie projekti, City24, Dzirciema nams, Mājokļu tirgus, Annas Parks, Green City, YIT, YIT LATVIJA

DZIRCIEMA NAMS 
"Dzirciema nams" atrodas Dzirciemā, salīdzinoši klusajā Eiženijas ielā, taču pavisam netālu no rosīgās Dzirciema ielas. Ēku veido četru un piecu stāvu korpusi, kur piedāvājumā ir divu, trīs, četru un piecu istabu mājokļi. Salīdzinot ar citiem projektiem, Dzirciema nama mājokļi izceļas ar nedaudz plašākiem plānojumiem.

Projektā pieejami arī piecu istabu dzīvokļi, kuri tirgū ir ierobežotā izvēlē un daļa no tiem jaunos īpašniekus jau ir atraduši, jo klienti novērtējuši gan projekta atrašanās vietas priekšrocības, gan dzīvokļa funkcionālo plānojumu.

Šobrīd īpašs piedāvājums ir trīsistabu un četristabu dzīvokļiem, kuru cenā iekļauta stāvvieta. Savukārt piecistabu dzīvokļiem cenā iekļauta ne tikai stāvvieta, bet arī praktiska noliktava mantu glabāšanai.

Nekustamais īpašums, Jaunie projekti, City24, Dzirciema nams, Mājokļu tirgus, Annas Parks, Green City, YIT, YIT LATVIJA

GREEN CITY 2 
Jaunais projekts "Green City" atrodas Rīgā, Purvciemā, Upeņu ielā 19 un Upeņu ielā 21. Projektu šobrīd veido divas septiņu un astoņu stāvu mājas, taču rezervācijām ir atvērti arī dzīvokļi trešajā "Green City" ēkā, Stirnu ielā 38A, kur šobrīd notiek aktīvi būvniecības darbi. 

Tiem, kas priekšroku dod augstākajiem stāviem, noteikti ir vērts apskatīt "Green City" pirmās mājas 7. un 8. stāva dzīvokļu piedāvājumu, jo šiem mājokļiem šobrīd ir pievilcīgākas cenas, turklāt uzsākt dzīvošanu savās jaunajās mājās iespējams uzreiz! 

Iegādājoties noteikta plānojuma divu istabu dzīvokli projekta otrajā mājā, jaunajiem iemītniekiem būs iespēja saņemt bezmaksas konsultāciju par mājokļa dizaina izveidošanu. Savukārt pērkot dzīvokli jaunākajā - trešajā mājā, dzīvokļu izvēle būs visplašākā un šajā būvniecības posmā ir iespējams īstenot noteiktas izmaiņas, izvēloties no vairākiem apdares variantiem, tādējādi sniedzot sev plašākas iespējas izveidot jauno mājokli par savu sapņu dzīvesvietu.

Raksts tapis sadarbībā ar city24