• LV Articles
  • Jaunumi
  • 16.05.2020

"YIT LATVIJA" uzsāk dzīvokļu rezervēšanu "Annas Parka" ceturtajā mājā

Būvkompānija un nekustamo īpašumu projektu attīstītāja "YIT LATVIJA" uzsāk dzīvokļu rezervāciju jaunā projekta "Annas Parks" ceturtajā mājā, kuras būvdarbi tika uzsākti šī gada martā, bet nodošana ekspluatācijā ir plānota nākamā gada otrajā pusē.

Šī būs pēdējā māja "Annas Parka" četru ēku kompleksā. Pirmās divas mājas jau ir gandrīz pilnībā apdzīvotas, savukārt trešās mājas, kuras būvdarbi tiks pabeigti šovasar, lielākā daļa dzīvokļu jau ir rezervēti. 

Projekts jau kopš tā uzsākšanas ir piesaistījis gan Imantas, gan visas Pārdaugavas iedzīvotāju lielu interesi ar savu skandināvu tipa dizainu un lielisko atrašanās vietu.

"Cilvēki augstu novērtē jaunā projekta harmonisko un humāno dzīves vidi   nelielo, tikai četru stāvu apbūvi, māju atrašanos priežu meža ielokā blakus labiekārtotam Anniņmuižas meža parkam, bērnu laukumus un apzaļumoto teritoriju. Tajā pašā laikā "Annas Parks" ļauj pilnībā izmantot Imantas apkaimes infrastruktūru - teicamo sabiedrisko transportu, bērnudārzus un skolas, tirdzniecības un izklaides centrus. Blakus esošais Anniņmuižas meža parks sniedz lieliskas iespējas garām pastaigām svaigā gaisā, izmantot blakus esošo veloceliņu Jūrmalas virzienā, vairāk pavadīt laiku ar ģimeni aktīvā un sportiskā gaisotnē," norāda "YIT LATVIJA" valdes priekšsēdētājs Andris Božē.

Viņš arī atklāj, ka pašlaik pieprasītākie ir trīs un četru istabu dzīvokļi, kas liecina par jauno ģimeņu vēlmi un iespējām mājokli izvēlēties jaunā projektā ar labiekārtotu, ģimenēm draudzīgu vidi un saprātīgām uzturēšanas izmaksām
.
"YIT" projekts "Annas Parks" atrodas Rīgā, Imantā, Anniņmuižas bulvārī. Kompleksa ceturtajā mājā būs 64 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar balkoniem 41 līdz 84 kvadrātmetru platībā. Dzīvokļi pārdošanai tiek piedāvāti ar pilnu apdari.

Ēku komplekss atrodas norobežotā teritorijā, kur transporta kustība tiek regulēta ar aizsargbarjeru. Dzīvokļu pircējiem ir pieejamas arī pazemes un virszemes autostāvvietas, noliktavu telpas, kā arī iespēja izmantot pagrabstāva velo novietni.

Pēc pēdējās – ceturtās mājas būvdarbu pabeigšanas kompleksā pavisam būs vairāk nekā 200 komforta klases dzīvokļu.

YIT ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem un pilsētvides attīstītājiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā. Kopā ar klientiem mūsu 8 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 10 valstīs: Somijā, Krievijā, Zviedrijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. Mūsu apgrozījums 2019. gadā sasniedza 3,4 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy.