• LV Articles
  • 09.04.2018

Jaunajā YIT projektā “Dzirciema nams” iespējams rezervēt dzīvokļus

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA “YIT LATVIJA” piedāvā rezervēt dzīvokļus jaunajā projektā “Dzirciema nams” Rīgā, Eiženijas ielā 17.

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA “YIT LATVIJA” piedāvā rezervēt dzīvokļus jaunajā projektā “Dzirciema nams” Rīgā, Eiženijas ielā 17. Būvniecība šajā projektā tika uzsākta 2017. gada nogalē, un nepilnu trīs mēnešu laikā, kopš uzsākta dzīvokļu rezervācija, par piedāvātajiem dzīvokļiem jau ir saņemta pārsteidzoši liela interese – pārdoti un rezervēti jau 25% ēkas jauno dzīvokļu.

Plānots, ka daudzdzīvokļu ēka tiks nodota ekspluatācijā 2019. gada pavasarī, bet gatava dzīvošanai tā būs jau tā paša gada vasarā. Ēku veidos divi četru un piecu stāvu korpusi, kuros atradīsies 74 divu līdz četru istabu mājokļi 39-97 kvadrātmetru platībā ar pilnu iekšējo apdari. Divu un trīs istabu dzīvokļiem paredzēti dažāda veida plānojumi, tādēļ ikvienam būs iespēja izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko un atbilstošāko dzīvokli.

‘’Jaunais projekts “Dzirciema nams” atradīsies vienā no šarmantākajiem un zaļākajiem Rīgas rajoniem – Dzirciemā, Pārdaugavā. Pavisam netālu no salīdzinoši klusās Eiženijas ielas 17 atrodas rosīgā Dzirciema iela ar pilsētas sajūtu un iespējām,’’ klāsta Andris Božē, “YIT LATVIJA’’ valdes priekšsēdētājs. ‘’Savukārt, lai samazinātu siltuma patēriņu, iedzīvotājiem nodrošinot būtisku finanšu ietaupījumu, tika veltīta liela uzmanība ēkas energoefektivitātei un energoresursu patēriņa uzskaitei.”

 Ap namu būs izveidots labiekārtots un apzaļumots pagalms, kā arī iemītnieku ērtībām būs pieejams lifts, pazemes autostāvvietas un noliktavu telpas. Dzīvokļu cenas jaunajā projektā ir no 1630 eiro par kvadrātmetru. ‘’Dzirciema nama” atrašanās vieta neapšaubāmi patiks tiem, kuriem ir svarīga attīstīta un ērta infrastruktūra. Savukārt pastaigām un sportiskām aktivitātēm būs piemēroti netālu esošie parki – Nordeķu parks, Dzegužkalns un Botāniskais dārzs.

Par “YIT”
YIT ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem. Mēs attīstām un būvējam mājokļus, komerctelpas un apkaimes. Tāpat specializējamies sarežģītu infrastruktūras objektu būvniecībā un ceļu būves darbu veikšanā. Kopā ar klientiem mūsu 10 000 speciālisti veido funkcionālākas, pievilcīgākas un ilgtspējīgākas pilsētas un apkārtējo vidi. Mēs strādājam 11 valstīs: Somijā, Krievijā, Skandināvijā, Baltijas valstīs, Čehijas Republikā, Slovākijā un Polijā. 2018. gada 1. februārī apvienojoties diviem Somijas uzņēmumiem ar vairāk nekā simt gadu ilgu pieredzi būvniecībā - YIT un Lemminkäinen, ir izveidots jaunais YIT. Mūsu atzītie ienākumi 2017. gadā pārsniedza 3,8 miljardus EUR. YIT Corporation akcijas tiek kotētas Nasdaq Helsinki Oy. www.yitgroup.com