• LV Articles
  • Jaunumi
  • 14.10.2020

Karstākie YIT dzīvokļu piedāvājumi Rīgā

Purvciems

Jaunajam projektam "Green City" izvēlēta zaļas vides un attīstītas infrastruktūras ieskauta vieta Purvciemā, kas ir viena no Rīgas dzīvākajām Rīgas apkaimēm, netālu no Biķernieku meža. Tuvumā ir gan skolas un pirmsskolas izglītības iestādes, gan lielveikali. Lai nokļūtu pilsētas centrā, pieejama ērta transporta satiksme - autobusi, trolejbusi un minibusi. Tā ir piemērota dzīves vieta visiem tiem, kam patīk zaļa vide, pastaigas un sportiskās aktivitātes. 

Projekta izveidē īpaša uzmanība tiek pievērsta apkārtējās vides labiekārtošanai un apzaļumošanai, rekreācijas zonas izveidei. Iedzīvotāju ērtībām izbūvēti gan bērnu rotaļu laukumi, gan pieejamas autostāvvietas.  

Šobrīd ekspluatācijā ir nodota un dzīvokļi pieejami "Green City" otrajā māja un tās iedzīvotāji savos mājokļos varēs iekārtoties jau gada beigās. Sekojot pieprasījumam, top jau trešā projekta ēka - Stirnu ielā 38A, ar vēl 97 pilnas apdares vienu, divu, trīs un četristabu dzīvokļiem. Mājas būvdarbi jau uzsākti šī gada jūlijā, bet nodošana ekspluatācijā ir plānota 2022. gada gada pirmajā pusē.

Dzirciems

"Dzirciema nams" ir viens no kompānijas "YIT LATVIJA" jaunajiem projektiem, kur pašlaik pieejams gana daudzveidīgs piedāvājums. Jaunajā mājā iespējams izvēlēties pilnas apdares, dažādu platību un plānojumu divu, trīs un četru istabu mājokļus, kuri ir nedaudz plašāki nekā līdzīgi šāda tipa dzīvokļi citos projektos. Īpaši var izcelt piecu istabu dzīvokļus, kas varētu būt laba iespēja lielākām ģimenēm, jo to piedāvājums tirgū šobrīd ir ierobežots un arī projekta atrašanās vieta kopumā ir kā radīta ģimeniskai kopā būšanai brīvdienās un ērtai sadzīvei ikdienas gaitās. Namā ir divas kāpņu telpas, kas aprīkotas ar liftiem. Teritorijā izveidots labiekārtots un apzaļumots pagalms un bērnu rotaļlaukums.

Papildu daudzveidīgajām izvēles iespējām jāpiemin priekšrocības, ko ikdienā var baudīt Dzirciema apkaimes iedzīvotāji - tās ir dažādas sporta un atpūtas iespējas dabā, jo īsas pastaigas attālumā atrodas ziedošais Botāniskais dārzs, ģimenes pastaigām piemērotais Nordeķu parks un Dzegužkalns ar izteiktu reljefu aktīvākām nodarbēm. Velo braucējiem Rīgas centrs un Ķīpsala sasniedzama neliela izbrauciena attālumā, bet velo celiņš aizvedīs garākā braucienā līdz pat Jūrmalai.

Imanta

YIT dzīvokļu komplekss "Annas Parks" atrodas meža ielokā Imantā, vien 15 minūšu attālumā no Rīgas centra. Tā ir dzīvesvieta, kurā apvienota skandināvu kvalitāte un pārdomāts komforts, kas mijas ar dabas klātesamību. Imantas apkaime tās iedzīvotājiem nodrošina visas galvaspilsētas priekšrocības, kas padara dzīvi baudāmāku.

Projekts "Annas Parks" atrodas Anniņmuižas bulvārī un dzīvojamo kompleksu veido četras mājas, ko ieskauj priežu zaļums un svaigs gaiss. Projekta piedāvājumā ir 1 - 4 istabu dzīvokļi.

Pirmās divas mājas jau ir gandrīz pilnībā apdzīvotas. Arī lielākā daļa no trešās mājas dzīvokļiem jau ir rezervēti un, sākot dzīvokļa iegādes procesu šobrīd, jaunajā mājoklī ievākties būs iespējams vēl šogad. Bet tiem, kuri vēl grib paspēt iegādāties dzīvokli "Annas Parkā", visplašākā mājokļu izvēle pieejama un aktīvākā pārdošana notiek kompleksa ceturtajā mājā, kas ir arī pēdējā māja šajā kompleksā, kur līdz 1. decembrim ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko apdari. 

Materiāls tapis sadarbībā ar city24.lv