• LV Articles
  • Jaunumi
  • 23.05.2024

Jūnija sākumā iespēja apmeklēt "Mārpagalmus" un saņemt īpašus piedāvājumus dzīvokļa iegādei

“Divi zaķi ar vienu šāvienu” – tā var teikt par “YIT LATVIJA” jaunā projekta “Mārpagalmi” atvērto durvju jeb klientu dienu 6. jūnijā. Pasākuma laikā būs iespēja apskatīt jaunos dzīvokļus un uzzināt vairāk ne tikai par pirmo, bet arī topošo otro māju, kā arī saņemt īpaši izdevīgu mājokļu iegādes piedāvājumu 3 un 4 istabu dzīvokļiem gatavajā mājā.

Pirmā ēka ir pilnībā pabeigta un tās dzīvokļu īpašnieki uz jauno mājvietu varēs pārcelties jau pavisam drīz. Pirmajā mājā ir iekārtoti vairāki demo dzīvokļi, kas sniegs optimālu iespaidu par to, kāda ir īstā “Mārpagalmu” sajūta. Šīs mājas piedāvājumā vēl ir 2 - 4 istabu dzīvokļi. Savukārt otrā ēka (Zemaišu ielā 15) šobrīd ir būvniecības procesā. Tajā ir vēl lielāka un daudzveidīgāka dzīvokļu izvēle - atšķirībā no pirmās ēkas, šajā mājā kopumā tiks izbūvēti vairāk dzīvokļu ar nedaudz atšķirīgiem plānojumiem. Katrā kāpņu telpā tiek izbūvēts neliels dzīvokļu skaits, lai iedzīvotāji varētu baudīt lielāku privātumu. Jaunākās mājas nodošana ekspluatācijā plānota 2025. gada sākumā.

Izvēlies sev vēlamo apmeklējuma laiku un reģistrē to, sekojot saitei!

Par projektu
"Mārpagalmi" atrodas Āgenskalnā, Zemaišu ielā starp Māras dīķa skvēru un Svētā Alberta baznīcu. Pašlaik projekts tiek papildināts ar otro būvniecības kārtu, kurā tiks izbūvēti 123 dzīvokļi. Katram dzīvoklim ir balkons vai terase, ēkas cokolstāvā ir pazemes autostāvvietas, atsevišķas noliktavas/velonovietnes telpas, kā arī koplietošanas velonovietnes. "Mārpagalmi" otrajā kārtā tiek piedāvāti dzīvokļus divās projektu klasēs – komforts un komforts plus. Abās projektu klasēs piedāvā uzticamas kvalitātes santehniku sanmezglos, kvalitatīvu apdari un grīdas segumu, kā arī iekārtojumu ar dažādām priekšrocībām. Piemērotu mājokli šeit atradīs arī cilvēki, kuriem ir stingrākas prasības pret dizainu un apdares materiāliem, kā arī tie, kuriem nepieciešams plašs mājoklis, pazemes autostāvvieta un papildu noliktavas platība. Visām dzīvokļu ēkām ir A klases energoefektivitāte, iebūvētas rekuperācijas sistēmas, kā arī individuāli skaitītāji apkurei, ūdensapgādei un elektrībai.

Atvērto durvju diena un īpašais piedāvājums "Mārpagalmos" Āgenskalnā  - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Liela loma kvartāla izveidē piešķirta estētiskiem pagalmiem. Plānots, ka tie kļūs par centrālo elementu, ap kuru vīsies kvartāla dzīve. Visā teritorijā paredzēta gājēju un velo kustības prioritāte, saglabājot pagalmus kā zaļu, labiekārtotu un drošu zonu bērnu rotaļām, pastaigām un sportiskām aktivitātēm. Tajā pašā laikā, netiek aizmirsts arī par ērtu auto sasniedzamību un novietošanu gan pazemes, gan virszemes stāvvietās, kas nenoliedzami ir viens no komfortablas un ērtas ikdienas stūrakmeņiem. Noteiktas autostāvvietas ir paredzētas ar iespēju uzstādīt un pieslēgt uzlādes staciju.

Izdevīgā lokācija ļaus "Mārpagalmu" iedzīvotājiem būt rokas stiepiena attālumā no svarīgākajiem lielpilsētas sabiedriskajiem punktiem. Projekta tuvumā atrodas Āgenskalna centrālā vieta – Āgenskalna tirgus, kas sniedz iespēju baudīt svaigi ceptus konditorejas izstrādājumus vai zemnieku izaudzētos augļus un dārzeņus. Netālu ir Kalnciema tirgus, kur doties baudīt koncertus un apmeklēt mājražotāju tirdziņus. Tāpat arī Māras dīķis ar labiekārtoto un zaļojošo parku pastaigām un piknikiem, kā arī skolas un bērnudārzi, kur jaunākajām ģimenes atvasēm vadīt savas darba dienas. Sabiedriskā transporta tīkls nodrošina nokļušanu gan uz pilsētas centru, gan citām Rīgas apkaimēm.

Raksts tapis sadarbībā ar city24.lv